Ενώ τρώγαμε το γλυκό, συνειδητοποιήσαμε ότι μέσα στην κρέμα του, υπήρχαν τσόφλια αυγού…

Την περασμένη Κυριακή το μεσημέρι, πήγαμε οικογενειακώς για φαγητό σε εστιατόριο της πρωτεύουσας. Παραγγείλαμε διάφορα πιάτα για το κέντρο και το ίδιο πράξαμε και για τα τρία “σπιτικά γλυκά του σεφ”, όπως τα αποκάλεσε ο σερβιτόρος που μας εξυπηρετούσε.

Ενώ τρώγαμε το δεύτερο γλυκό, συνειδητοποιήσαμε ότι μέσα στην κρέμα του Πολίτικου γλυκού, υπήρχαν τσόφλια αυγού, άλλα μεγάλα και άλλα μικρά. Εκείνη την ώρα περνούσε από δίπλα μας ο manager του εστιατορίου και τον ενημερώσαμε για το ατυχές συμβάν, δείχνοντάς του τα τσόφλια.

– Πραγματικά λυπάμαι, μας είπε, αλλά δεν φτιάχνουμε εμείς τα γλυκά.  Τα αγοράζουμε από ζαχαροπλαστείο της πρωτεύουσας. Αντιλαμβάνεστε ότι το λάθος είναι δικό τους, μας είπε.

 Απλά διερωτώμαι αν αυτά τα παιδιά, που τα βαφτίζουν διευθυντές/manager/supervisors και δεν ξέρω τι άλλο, τα έχουν εκπαιδεύσει τουλάχιστον για τα βασικά θέματα του κεφαλαίου διαχείρισης προβληματικών καταστάσεων και ατυχών περιστατικών.

Ή αν τους δίδαξαν να σέβονται και να προστατεύουν το όνομα και το κύρος της επιχείρησης και των ιδιοκτητών της, αλλά και των συνεργατών τους. Δε νομίζω να έχει γίνει κάτι τέτοιο στο εν λόγω εστιατορικό κατάλυμα, το οποίο μας άφησε, φεύγοντας, τη χείριστη εικόνα, με κυριότερη αυτή των ψευδών δηλώσεων για τα σπιτικά γλυκά του σεφ, αλλά και την ευθυνοφοβία και όχι μόνο από το άτομο που έχει το γενικό πρόσταγμα.

Πείτε μας την άποψη σας στα comments:

Τελευταία Νέα

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts