ΕΡΕΥΝΑ (Μέρος Β’): Τι άρεσε και τι χάλασε τους διαμένοντες στα ξενοδοχεία της Κύπρου το 2023 

Ρωτήσαμε, καταγράψαμε και σας παρουσιάζουμε το μέρος Β’ από όλα όσα επισήμανε η ομάδα της Fine & Dine, ως σημαντικά σχόλια των ερωτηθέντων με θέμα το τι άρεσε και τι χάλασε όσους επέλεξαν να διανυχτερεύσουν σε ένα ή περισσότερα ξενοδοχεία του νησιού κατά το 2023.
 
ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ
Θα φανούμε γραφικοί, αλλά η αλήθεια είναι μια. Η καθαριότητα είναι η μισή αρχοντιά. Μπορεί το ξενοδοχείο να μην είναι τόσο γκλαμουράτο ή καινούριο όπως το είδες στις φωτογραφίες, μα επειδή τα πάντα έλαμπαν και μύριζαν φρεσκάδα, εσύ του έβαλες ψηλή βαθμολογία και υποσχέθηκες ότι θα ξαναπάς.
 
ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ
Εδώ το κεφάλαιο είναι μεγάλο. Και υπερβολικές ζέστες έχουμε στο νησί και κάποιες χρονιές το κρύο είναι αρκετό, ιδίως στα ημιορεινά και ορεινά. Ο κλιματισμός, δυστυχώς ή ευτυχώς είναι για αυτές τις δύσκολες μέρες το Α και το Ω της ψηλής ή χαμηλής ικανοποίησης από όσα άτομα συμμετείχαν στην έρευνα.
 
Αρκετά τα παράπονα για ξενοδοχεία που ο κλιματισμός το καλοκαίρι, δεν μπορεί να ανταποκριθεί στις υψηλές θερμοκρασίες (ιδίως σε νότιου προσανατολισμού δωμάτια ή σε δωμάτια του τελευταίου ορόφου), ενώ άλλα τόσα παράπονα αναφέρθηκαν για αδυναμία θέρμανσης του χώρου ή κλιματιστικά που μύριζαν μούχλα. 
 
CHECK IN & CHECK OUT
 
Είκοσι λεπτά για CHECK in και άλλα τόσα για check out είναι πολλά. Ή άλλο να σε υποδεχτούν εγκάρδια, μα χωρίς καθυστέρηση στη ρεσεψιόν, προσφέροντάς σου μια σπιτική λεμοναδίτσα κι άλλο μόλις φτάσεις, να σε υποδεκτούν με ” Ταυτότητα και πιστωτική κάρτα παρακαλώ”.
 
Εντυπώσεις άριστες άφησαν και τα άτομα της υποδοχής που “ήξεραν τα πάντα” σε ότι ρωτούσες και το αντίθετο για αυτούς που σε είχαν στο περίμενε ή που σου έκλεισαν τραπέζι τη Δευτέρα στην ταβέρνα του ξενοδοχείου, ενώ αυτή είναι κλειστή Δευτέρα και Τρίτη. 
 
ΝΕΡΑΚΙ ΤΟΥ ΘΕΟΥ
 
Αυτό μας το στείλατε κι αρκετές φορές ως παράπονο. Μισό λίτρο νερό “δώρο” για δυο άτομα ή και τίποτα ανά διανυκτέρευση σε κάποια ξενοδοχεία, με το νερό του νεροχύτη να μυρίζει χλωρίνη και το νερό στο mini bar να τιμάται από €3 μέχρι και €5. Μα το νερό βρε παιδιά; “Μήπως το συγχαίουν κάποιοι” μάς είπαν χαρακτηριστικά δυο θαμώνες “με την τιμή της σαμπάνιας”;

Τελευταία Νέα

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts