Κάθε Τετάρτη, πανδαισία Asian buffet στο Montparnasse

(Restaurant review by Nick Andrew)

Συνειδητοποίησα την επιτυχία του καθιερωμένου ασιατικού μπουφέ στο Montparnasse, με το που πήρα τηλέφωνο για κράτηση αρκετές μέρες πριν, για να μάθω ότι άργησα. Δεν άργησα για την επόμενη Τετάρτη, ενήργησα εγκαίρως και  μάζεψα όλους μου τους συναδέλφους στην πιο πανοραμική βεράντα – δεν είναι σχήμα λόγου, ούτε υπερβολή – της πρωτεύουσας.

Το κατάμεστο των ευτυχισμένων θαμώνων, εντυπωσιακό, όπως εντυπωσιακός ήταν και ο μπουφές με πέραν των 25 επιλογών σε sushi, sashimi, nigiri, Asian salads και ζεστών φαγητών. Εξαίρετες πρώτες ύλες, κάτι που δεν είναι σύνηθες σε buffet, όπως δεν είναι σύνηθες η ομάδα των sushi chefs να βρίσκεται δίπλα σου και να τα παρασκευάζει όλα a la minute.

California, Lemon Salmon, Hoisin Duck, Tempura prawns rolls και όχι μόνο, εντυπωσίασαν άπαντες με την αριστεία στην προετοιμασία και την υφή του sushi rice, το πάντρεμα των υλικών, αλλά και την παρουσίαση.

Το αγαπημένο όλων beef with black bean sauce και το chicken sweet and sour έκλεψαν την παράσταση των ζεστών, όπως έκλεψε την παράσταση των γλυκών, το τηγανιτό μήλο και η μπανάνα με παγωτό βανίλια. Μπράβο και για την ζεστή εξυπηρέτηση από την εδώ και πολλά έτη,  διευθύντρια του εστιατορίου, Κούλλα και την ευγενέστατή της ομάδα, που δεν σταμάτησαν λεπτό να φροντίζουν, έτσι ώστε όλοι και όλα να βρίσκονται σε τάξη.

Αν αναλογιστεί κανείς, ότι μιλάμε για ένα all you can eat concept, στο οποίο καλείσαι να πληρώσεις μόνο €28, τότε ‘’ναι’’, μπορούμε να πούμε μετά βεβαιότητας ότι είναι μια από τις πιο value προτάσεις της Λευκωσίας.

Τελευταία Νέα

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Από σήμερα και για 4 μέρες, Φεστιβάλ Θερινού Κινηματογράφου, με ελεύθερη είσοδο

Η Πολιτιστική Επιτροπή του Δήμου Νότιας Λευκωσίας-Ιδαλίου διοργανώνει φεστιβάλ θερινού κινηματογράφου στο δημοτικό αμφιθέατρο. Τέσσερις ημέρες με τέσσερις οικογενειακές ταινίες  από την Δευτέρα 22 Ιουλίου