Και επίσημα…Χριστούγεννα στη Λεμεσό

Σε ατμόσφαιρα Χριστουγέννων μπήκε η Λεμεσός με πλήθος κόσμου να κατακλύει την Πλατεία Γρηγόρη Αυξεντίου για την  φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου και της πόλης. Στις 6μ.μ ο Δήμαρχος κ. Νίκος Νικολαΐδης και το Δημοτικό Συμβούλιο Λεμεσού άναψαν το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο και η πλατεία γέμισε με φως, χρώματα και μουσική. 

“Το μήνυμα της φωταγώγησης σήμερα είναι να γεμίσει τις καρδιές μας με αγάπη, χαρά, αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση για το μέλλον”, ανάφερε στην ομιλία του ο κ. Νικολαΐδης.  “Φέτος ας το εκφράσουμε με έμπρακτο τρόπο, βοηθώντας αυτούς που έχουν ανάγκη.

Καμιά οικογένεια να μην μείνει χωρίς γιορτινό τραπέζι, Κανένα παιδί χωρίς τη χαρά του χριστουγεννιάτικου δώρου, Κανένας άρρωστος χωρίς επίσκεψη, κανένας συνάνθρωπος μας που έχει ανάγκη χωρίς παρηγοριά και ελπίδα. Αυτό το αίσθημα της κοινωνικής αλληλεγγύης, είναι ταυτισμένο με τη Λεμεσό, και το πνεύμα των Χριστουγέννων το ενισχύει και το πολλαπλασιάζει”.

Στη συνέχεια αφού ευχαρίστησε θερμά όλους όσοι συνέβαλαν στη όλη διοργάνωση, ευχήθηκε σε όλους ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!

Η εκδήλωση της φωταγώγησης που ήταν και φέτος εντυπωσιακή πρόσφερε μια γιορτινή, λαμπερή βραδιά με πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα.  Η εκδήλωση άρχισε στις 4:15μ.μ με τις Μαζορέτες Λεμεσού, την Τζαζ Ορχήστρα Νέων Φιλαρμονικής Δήμου Λεμεσού, την Παιδική Χορωδία του Πολιτιστικού Ομίλου Διάσταση και την Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Λεμεσού σε χριστουγεννιάτικα τραγούδια.

Συνέχεια στο πρόγραμμα έδωσε η Φιλαρμονική του Δήμου Λεμεσού, η καταξιωμένη σοπράνο Αλίκη Χρυσοχού και το Φωνητικό Σύνολο της Διάστασης. Συμμετείχαν οι Μαζορέτες του Σώματος Κυπρίων Οδηγών.

Τελευταία Νέα

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts