Κλιματιστικά παντού… και στις κουζίνες τίποτα;

Συγγνώμη δηλαδή! Αντέξαμε πέρυσι το καλοκαίρι μέσα στις κουζίνες σου με 40 βαθμούς κελσίου. Σου είπαμε όλοι οι σεφ και οι βοηθοί κύριε ιδιοκτήτη ότι με τέτοιες συνθήκες δεν μπορούμε να δουλέψουμε. Καίγεται ο εγκέφαλός μας και δεν λειτουργεί τίποτα σωστά. Φεύγουμε πεθαμένοι από την κουζίνα και δε θέλουμε να έρθουμε την επόμενη μέρα για δουλειά.
 
Μας είπες θα το σκεφτείς, θα το δεις με τον ηλεκτρολόγο, με αυτό που έφτιαξε την κουζίνα…..και όλο μας κοροϊδεύεις. Δεν μπήκε ο Μάης και το μεσημέρι κάποιες μέρες δεν υποφέρεται. Το παράξενο είναι ότι έβαλες κλιματιστικά μέχρι και στις βεράντες και τις τουαλέτες και στο κέντρο παραγωγής των φαγητών του εστιατορίου σου, δείχνεις την αδιαφορία σου.
 
Αν έρθεις μια μέρα και δε βρεις κανένα στην κουζίνα, να ξέρεις ότι φύγαμε ομαδικώς για αλλού και μπες εσύ να μαγειρέψεις που λες ” έλα ρε παιδιά, αντέχεται αυτή η ζέστη, μην υπερβάλλετε”.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Aelia Wellness Retreat. Λάνσαρε την ανανεωμένη του κάρτα φαγητών και σου προτείνουμε τις γευστικές του εκπλήξεις (Greek & English)

Η σύντομη διαδρομή από Λευκωσία, ανάμεσα στα καταπράσινα λιβάδια, τους ελαιώνες και το υπέροχο τοπίο με πρωταγωνιστή την κυπριακή φύση, είναι το πρώτο σου κρατούμενο.

Το Pralina επιστρέφει δυναμικά στη Λεμεσό

Γιορτινή ατμόσφαιρα, κομψός σχεδιασμός και ξεχωριστές γλυκές προτάσεις Σε γιορτινό κλίμα και χριστουγεννιάτικη διάθεση άνοιξε ξανά τις πόρτες του στη Λεμεσό το ζαχαροπλαστείο Pralina την

Τρεις αστέρες Michelin στο Cor Gastronomy: Chris Theofanous και Jacob Jan Boerma σε μια εντυπωσιακή βραδιά υψηλής γαστρονομίας. Οι εντυπώσεις μας…

Μια βραδιά υψηλής γαστρονομίας, γεμάτη χαρά, αρώματα και διεθνείς επιρροές, ζήσαμε όσοι βρεθήκαμε στο διήμερο γαστρονομικό event που πραγματοποιήθηκε στο εστιατόριο Cor Gastronomy. Ένα υψηλού