Μαζέψαμε όλες τις “παρεξηγήσεις” σας σε ξενοδοχεία, που μας στείλατε και σας τις παρουσιάζουμε αυτούσιες – Μέρος Α’

Περίμενες πώς και πώς εκείνο το σαββατοκύριακο να ‘ρθει για να αράξεις σε μια ξαπλώστρα ξενοδοχείου και να αναζωογονηθεί το είναι σου και η ψυχή σου. Κάτι σου βγήκε ξινό όμως και σου χάλασε τη μαγεία των διακοπών. Σε ευχαριστούμε που μας το ‘στειλες για τη στήλη κους κους, γιατί εμείς τα μαζέψαμε όλα και στα παρουσιάζουμε αυτούσια. 
 
ΜΕ ΘΕΑ ΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ
Είδες τη φωτογραφία από το διαδίχτυο που έδειχνε μια καρακουκλάρα κοπελιά να αρμενίζει από το ξενοδοχείο τη θάλασσα και υποθέτεις ότι θα την βλέπεις κι εσύ. Τη θάλασσα εννοώ! Α’ μπα! Αδύνατο γιατί μπροστά βρίσκεται άλλο ξενοδοχείο. Η φωτογραφία τραβήχτηκε από το roofbar που ανοίγει Μάιο με Οκτώβριο, ΜΟΝΟ.
 
ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΣΝΑΚΣ 
Βρίσκεις κοντά στο ψυγειάκι ξηρούς καρπούς, σοκολάτες και νερό, αλλά τιμοκατάλογος πουθενά. Δωρεάν λες στα παιδιά σου ότι είναι, τα καταβροχθίζουν όλα και στο check out έρχεται και η χρέωση. Τιμοκατάλογος υπήρχε, αλλά ήταν μέσα στη συρταριέρα.
 
ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΜΕΝΟ Ή ΌΧΙ;
Έχεις μάθει ότι το ξενοδοχείο έχει ανακαινιστεί, τρελαίνεσαι από τις φωτογραφίες που έχουν αναρτηθεί στα social media και κλείνεις ένα δωμάτιο. Με το που ανοίγεις την πόρτα του δωματίου πέφτεις από τα σύννεφα, μαθαίνοντας ότι ανακαινίστηκε μόνο ο 3ος και ο 4ος όροφος, ενώ εσένα σε βάλανε στον 2ο. Ζητάς μετακίνηση και σου λένε “Δυστυχώς είναι όλα κατειλημμένα”.
 
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΩΡΟΣ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ ΚΑΛΕ;
Φτάνεις με το αυτοκινητάκι σου, πατάς το κουμπί στην μπάρα για να σου ανοίξουνε από τη ρεσεψιόν και μια γλυκιά φωνή, σου ανακοινώνει πικρά νέα.” Απολογούμαστε, αλλά γέμισε ο χώρος στάθμευσης. Είναι fully booked το ξενοδοχείο αυτό το σαββατοκύριακο. Σας προτείνουμε τον X …. δημόσιο χώρο στάθμευσης. Είναι μόνο 5 λεπτά από εδώ”.
 
 

Τελευταία Νέα

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Συνέντευξη με τον Φιλόκυπρο Πολυκάρπου, ιδιοκτήτη του βραβευμένου Ταβερνείου το Ιστορικόν, στον Άγιο Δομέτιο

Ο Φιλόκυπρος Πολυκάρπου, ιδιοκτήτης του βραβευμένου Ταβερνείου το Ιστορικόν στον Άγιο Δομέτιο, μιλά στο FINE & DINE και στον Nick Andrew για το case study ταβερνείο του, τα μυστικά της επιτυχίας, αλλά και τις απαιτήσεις