Μας φάνηκε πολύ παράξενο μετά από 10, 20, για κάποιους, χρόνια στο επάγγελμα του σερβιτόρου και όχι μόνο, όταν μας κάλεσε το νέο αφεντικό μας στο ξενοδοχείο για να μας επιβραβεύσει…

Μας φάνηκε πολύ παράξενο μετά από 5,10, 20, για κάποιους, χρόνια στο επάγγελμα του σερβιτόρου και όχι μόνο, όταν μας κάλεσε το νέο αφεντικό μας στο ξενοδοχείο για να μας επιβραβεύσει. Ήρθε ένας άνθρωπος που κάθε λίγες μέρες καλεί κάποιους από μας στο γραφείο του, μάς σφίγγει θερμά το χέρι, μάς λέει πόσο περήφανος είναι που μας έχει δίπλα του ως συνεργάτες και όχι ως υπάλληλους και μας εξηγεί όλους τους λόγους που βραβευτήκαμε ως ο σερβιτόρος, ο υπεύθυνος βάρδιας, ο barman, ο spa therapist…. του μήνα, της βδομάδας……. Στο τέλος μάς δίνει κι ένα δώρο, που προσωπικά το άνοιξα την επόμενη μέρα, γιατί απλά πήρα ότι είχα ανάγκη αυτά τα 5 – 10 λεπτά που ήμουν στο γραφείο του διευθυντή μου. Ψυχική και ηθική επιβράβευση.
Φιλοσοφικό ερώτημα: Γιατί δεν το κάνουν όλοι; Τι τους στοιχίζει;

Πείτε μας την άποψη σας στα comments:

 

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Εμπειρία αστέρων στο Sky7. Όλα όσα ζήσαμε στο υπέρλαμπρο δείπνο του βραβευμένου με δυο αστέρια Michelin chef Vitor Matos (Greek & English)

Το Sky7, η “πρεσβεία” των βραβευμένων σεφ στο νησί,  υποδέχτηκε μια ανεπανάληπτη γαστρονομική εμπειρία με τον βραβευμένο με δύο αστέρια Michelin σεφ Vítor Matos, ο οποίος παρουσίασε ένα υψηλού επιπέδου