Νίκος Πορτοκάλογλου και 200 κιθάρες. Η πιο ανατρεπτική συναυλία του 2024

Το 2024, κατά τα φαινόμενα, μπαίνει με το δεξί όσο αφορά τα καλλιτεχνικά δρώμενα, με μια συναυλιακή υπερπαραγωγή. Μια συναυλία που γίνεται συνάμα για καλό σκοπό, εφόσον όλα τα έσοδα θα δοθούν για ενίσχυση του έργου του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου.

Μια άκρως ενδιαφέρουσα μουσική συνύπαρξη επί σκηνής, μια ανατρεπτική  συναυλία της Κιθαριστικής Ορχήστρας Κύπρου και του Νίκου Πορτοκάλογλου σε ένα μουσικό υπερθέαμα για φιλανθρωπικό σκοπό!

Καλλιτεχνικός διευθυντής: Αντώνης Κοΐζας.
Διεύθυνση Ορχήστρας & Ενορχηστρώσεις: Αντώνης Μυτακίδης.

Με την Κιθαριστική Ορχήστρα Κύπρου συμπράττουν οι σολίστ Γιώργος & Στέλιος Γκόλγκαρης, το Cyprus Guitar Trio και η Μαρίνα Βερζανλή στο τραγούδι.

Συμμετέχουν: Καθηγητές & Σπουδαστές Πανεπιστημίων, Ωδείων & Μουσικών Σχολείων.

Η παράσταση αποτελεί μια σύγχρονη ερμηνευτική προσέγγιση, με έναν από τους σημαντικούς τραγουδοποιούς και ερμηνευτές της γενιάς του, με την Κιθαριστική Ορχήστρα Κύπρου να προβάλλει τα τραγούδια πάντα με την ιδιαίτερη ενορχηστρωτική ματιά της, με απόλυτο σεβασμό στην αυθεντική μουσική γραφή.

Μια συναυλία, όπου ο Νίκος Πορτοκάλογλου με τη συνοδεία 200 Κιθαριστών στη σκηνή τραγουδάει με μοναδικό τρόπο, αγαπημένα δικά του τραγούδια, αλλά και τραγούδια που αγαπάει και τον καθόρισαν ως καλλιτέχνη.

Σάββατο 20 Ιανουαρίου 2024,  20:30 Δημοτικό Θέατρο Στροβόλου

Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2024, 20:30 Ριάλτο Θέατρο, Λεμεσός

Εισιτήρια προπωλούνται: Ticketmaster, σε όλα τα καταστήματα ACS και στο www.rialto.com.cy

Χορηγός: Lidl Κύπρου

Όλα τα έσοδα θα δοθούν για ενίσχυση του έργου του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου.
Πληροφορίες στο τηλέφωνο 99430654 

Τελευταία Νέα

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Από σήμερα και για 4 μέρες, Φεστιβάλ Θερινού Κινηματογράφου, με ελεύθερη είσοδο

Η Πολιτιστική Επιτροπή του Δήμου Νότιας Λευκωσίας-Ιδαλίου διοργανώνει φεστιβάλ θερινού κινηματογράφου στο δημοτικό αμφιθέατρο. Τέσσερις ημέρες με τέσσερις οικογενειακές ταινίες  από την Δευτέρα 22 Ιουλίου