Ο βραβευμένος σεφ Chris Theofanous, ετοιμάζεται δυναμικά για το νέο του επαγγελματικό εγχείρημα

Εδώ και 4 και μισό χρόνια, τον έχουμε συνειρμικά συνδέσει με το boutique ξενοδοχείο Alasia στη Λεμεσό, στη θέση του executive chef του ξενοδοχείου. Μια όμορφη πορεία, πρωτίστως δημιουργική, με δυνατές και πρωτόγνωρες γαστρονομικές παρακαταθήκες για τα κυπριακά δεδομένα, με δυνατούς σταθμούς τα avant-garde μενού γευσιγνωσίας πολλών σταδίων, τα ψαγμένα a la carte μενού, τα custom made προγεύματα, αλλά και το εμβληματικό του brunch.

Κορωνίδα όλων αυτών, η συνεργασία του με βραβευμένους με 3, 2 και 1 αστέρι Michelin chefs, από τα διασημότερα εστιατόρια και ξενοδοχεία του κόσμου, κατά τα οποία η εν Κύπρω γαστρονόμοι, είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν 4 ή 6 hands δείπνα, που θα ζήλευαν πολλά εστιατόρια παγκόσμια. Με γεμάτες αποσκευές συνεχίζει το γαστρονομικό του ταξίδι στο νησί, σε άλλα λημέρια, όμορφα και δημιουργικά, για τα οποία, σίγουρα θα έχουμε πολλά να σας γράψουμε και να σας πούμε. 

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Château Angelus. Συνέντευξη με την Anna Tkachenko Marie, Export Director Europe του μυθικού οινοποιείουτου Saint-Emilion, με την ευκαιρία της εκπροσώπησης των κρασιών στο νησί από την IconVines (Greek & English)

Ό,τι και να γραφεί για το μυθικό και ένα από τα κορυφαία Château στον κόσμο, το Château Angélus, δεν μπορεί πραγματικά να αποτυπώσει το μεγαλείο

Διθύραμβοι για τις τρεις οινογαστρονομικές βραδιές με τον Λευτέρη Λαζάρου στο NissiBlu Beach Resort. Πήγαμε κι εμείς…

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν στις 16, 17 και 18 Οκτωβρίου οι sold-out, από την πρώτη κιόλας ανακοίνωση, οινογαστρονομικές βραδιές στο NissiBlu Beach Resort, με πρωταγωνιστή