
Η κάρτα του απαστράπτοντος La Caleta, στον 10ο όροφο του εντυπωσιακού πύργου The Icon στη Λεμεσό, θα φέρει πλέον την υπογραφή του βραβευμένου σεφ του πρωτεουσιάνικου Sentio, Ανδρέα Γιαγκουλά.

Μια φρέσκια προσέγγιση, εξού και το motto του εστιατορίου (Rediscover La Caleta) με πιο διεθνή γαστρονομικό προσανατολισμό, sharing διάθεση, εκλεπτυσμένο fine dining, μα συνάμα φιλικό DNA, στο οποίο οι εξαίρετες πρώτες ύλες, δεν διαπραγματεύονται σε καμία περίπτωση.

Η Μεσόγειος κράτα τα γαστρονομικά σκήπτρα, ενώ παράλληλα και εμβόλιμα, θα δούμε στοιχεία από Nikkei και Latin American κουζίνα.


Χιλιανό, πρωτοκλασάτο λαυράκι, blue fin tuna, yellow tail Hamachi, γαρίδες gambero rosso, χειροποίητα gyozas, μόνο κάποιες από τις γαστριμαργικές εκπλήξεις, που θα απογειωθούν με τα signature cocktails και τους εκλεκτούς οίνους του La Caleta.
Γεωργίου Α’ 89, Λεμεσός
The Icon
25 252404

Κρυμμένο μεταξύ ουρανού και θάλασσας, ανάμεσα στο πλούσιο πράσινο του resort και των πανέμορφων πισίνων του, θα βρεις το Pelagos. Ένα ταβερνάκι απλό, προσιτό για

Το Cap St Georges Hotel & Resort υποδέχεται με υπερηφάνεια τον διάσημο Πορτογάλο σεφ Vítor Matos, βραβευμένο με δύο αστέρια Michelin, για δύο μοναδικές βραδιές

Το Ίδρυμα Βασίλη & Ελίζας Γουλανδρή παρουσιάζει τη μεγάλη έκθεση «Από τον Monet στον Warhol», που θα διαρκέσει από τις 6 Δεκεμβρίου 2025 έως τις

Η υψηλή γαστρονομία συναντά την υψηλή ραπτική στο Παρίσι, όπου ο οίκος Louis Vuitton εγκαινιάζει το δικό του Tea Time, επιμελημένο από τον πολυβραβευμένο pastry

Την Πέμπτη 13 Νοεμβρίου 2025 οι λάτρεις της εκλεκτής εστίασης θα έχουν την ευκαρία να απολαύσουν ένα οινογαστρονομικό δείπνο που σίγουρα θα εντυπωσιάσει. Ο David
