
Η κάρτα του απαστράπτοντος La Caleta, στον 10ο όροφο του εντυπωσιακού πύργου The Icon στη Λεμεσό, θα φέρει πλέον την υπογραφή του βραβευμένου σεφ του πρωτεουσιάνικου Sentio, Ανδρέα Γιαγκουλά.
Μια φρέσκια προσέγγιση, εξού και το motto του εστιατορίου (Rediscover La Caleta) με πιο διεθνή γαστρονομικό προσανατολισμό, sharing διάθεση, εκλεπτυσμένο fine dining, μα συνάμα φιλικό DNA, στο οποίο οι εξαίρετες πρώτες ύλες, δεν διαπραγματεύονται σε καμία περίπτωση.
Η Μεσόγειος κράτα τα γαστρονομικά σκήπτρα, ενώ παράλληλα και εμβόλιμα, θα δούμε στοιχεία από Nikkei και Latin American κουζίνα.
Χιλιανό, πρωτοκλασάτο λαυράκι, blue fin tuna, yellow tail Hamachi, γαρίδες gambero rosso, χειροποίητα gyozas, μόνο κάποιες από τις γαστριμαργικές εκπλήξεις, που θα απογειωθούν με τα signature cocktails και τους εκλεκτούς οίνους του La Caleta.
Γεωργίου Α’ 89, Λεμεσός
The Icon
25 252404
Στις δύο τελευταίες μου εργασίες, στη μια ως captain και στην άλλη ως manager εστιατορίου, καθιερώσαμε το briefing. Μια πεντάλεπτη έως δεκάλεπτη συνάντηση του προσωπικού
Η αλήθεια να λέγεται. Αν δεν ήξερα ότι η Πυξίδα βρίσκεται στο συγκεκριμένο σημείο της πρωτεύουσας και δεν έβλεπα τη γνώριμη φιγούρα του Γιάννου και
Το βράδυ ήταν βροχερό και κρύο. Θα ορκιζόμουν ότι λίγοι θα τολμούσαν να αφήσουν το σπιτάκι τους για να βγουν έξω για φαγητό. Για να
Η νέα του θέση στο πεντάστερο, πρωτευουσιάνικο Hilton Hotel Nicosia, είναι ακόμη μια πρόκληση στην καριέρα του. Ένας σταθμός πολλών απαιτήσεων, προδιαγραφών και αυστηρών προτύπων
Πώς πρέπει να είναι ρε παιδί μου ένας μεζές; Ευκολάκι. Πρώτα απ’ όλα, κάθε πιάτο του, να είναι γευστικό, καλομαγειρεμένο και φτιαγμένο με καλά υλικά.