
Το ξενοδοχείο Amara, αναμένεται να ανοίξει στις 16 Ιουνίου τις αέρινες πόρτες του καινούριου του seafood restaurant Nerea (μέχρι πρότινος Armyra by Papaioannou).
Η φρεσκάδα των ψαριών, οι δημιουργικές νότες, το ελληνικό στοιχείο και η μοναδική τοποθεσία του εστιατορίου, ακριβώς δίπλα από τη θάλασσα, το καθιστούν δυνατό πόλο έλξης για όλους τους ιχθυογαστρονόμους. Ανοιχτό καθημερινά (εκτός Δευτέρα και Πέμπτη) για δείπνο από τις 19.00. Η ομάδα του fineanddine.com.cy εύχεται κάθε επιτυχία στο νεοαφιχθέν εστιατόριο.
ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ AMUSE BOUCHE Απλά κι όμορφα, θα σου έλεγα ότι είναι “μια μικρή μπουκιά που δηλώνει πολλά “. Ο γαλλικός όρος amuse bouche
Ετοιμαστείτε για μια αξέχαστη βραδιά, καθώς οι MAD MOZART φέρνουν ξανά στην Κύπρο το εκρηκτικό ορχηστρικό – θεατρικό τους σόου — με νέο πρόγραμμα, στο
Ο πολυβραβευμένος σεφ Λευτέρης Λαζάρου είναι ένα από τα πιο εμβληματικά ονόματα της γαστρονομίας στην Ελλάδα, αλλά και διεθνώς. Έχει συνδέσει το όνομά του όσο
Το ψάρι θεωρείται από τις πιο θρεπτικές και υγιεινές τροφές της μεσογειακής διατροφής και όχι μόνο. Δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι συνδέεται με την μακροζωία,