Ο Καλοπαναγιώτης στα ομορφότερά του. Εσύ πότε θα πας;

Τη φθινοπωρινή και χειμωνιάτική της περιβολή φόρεσε η φύση στον Καλοπαναγιώτη κι οι άνθρωποί της εκεί, της φόρεσαν κι από πάνω ένα πανωφόρι Χριστουγεννιάτικο για να γιορτάσουν την πιο όμορφη γιορτή του χρόνου.

Φόρεσε κι εσύ τη ζακετούλα σου, πάρε μαζί σου όσους αγαπάς κι ανέβα στο χωριό να ζήσεις τη μαγεία των Χριστουγέννων όσο πιο χαρούμενα γίνεται.

Ο πόταμος Σέτραχος τώρα με τις τελευταίες βροχές θα σου υπενθυμίζει πιο έντονα τη μουσική του νερού του, ιδίως αν κατέβεις στο πιο χαμηλό σημείο, εκεί δίπλα από το μοναστήρι του Αγίου Ιωάννη του Λαμπαδιστή για να ανάψεις το κεράκι σου και να τσιμπολογήσεις κατιτίς από τα κεράσματα και τον καφέ του Μοναστηριού.

Είναι εκεί που σε λίγες μέρες θα κτυπά με Χριστουγεννιάτικους ρυθμούς η καρδιά της Μαραθάσας, εφόσον από τις 25 Νοεμβρίου το πανέμορφο Χριστουγεννιάτικο χωριό που έχει στηθεί εκεί, θα αποτελέσει παγκύπριο πόλο έλξης για μικρούς και μεγάλους.

Στα γιορτινά του και το πολυβραβευμένο αγροτουριστικό κατάλυμα, Casale Panayiotis, που έχει ετοιμάσει για εσένα και τους προσκεκλημένους σου, μια γκάμα από γαστρονομικές εκπλήξεις, με πλούσιους μπουφέδες που τιμούν τη νήσο Κύπρο και τη Μαραθάσα.

Εκπλήξεις με πρωταγωνιστές και τα μενού πολλών σταδίων για τα Χριστούγεννα, την Παραμονή Πρωτοχρονιάς, την πρώτη του χρόνου και τα Φώτα, αλλά και καινούριες κάρτες στα εστιατόρια του.

Αφού θα πας που θα πας, βάλε και στο πρόγραμμά σου μια επίσκεψη στο εμβληματικό must visit Marathasa Winery και εντρύφησε στο wine tasting, με θέα ολάκερη την κοιλάδα Μαραθάσας, μέχρι και τον κόλπο της Μόρφου.

Τελευταία Νέα

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts