
Τυρένια σουδάκια έχεις ξαναδοκιμάσει; Είναι ένας πειρασμός για όλες τις ώρες που θα εντυπωσιάσει όλους σου τους καλεσμένους. Σνακ, ορεκτικό, συνοδευτικό για κρασάκι ή όπως εσύ γουστάρεις, θα το απολαύσεις και θα βάλεις στα σίγουρα στις αγαπημένες σου συνταγές. Καλή σου επιτυχία!

Για τα choux
200 ml γάλα
200 γρ βούτυρο
300 γρ αλεύρι (για όλες της χρήσεις)
4 αυγά
200 γρ τυρί γραβιέρα – σε μικρούς κύβους
100 γρ τυρί γραβιέρα τριμμένη
100 γρ τυρί παρμεζάνα τριμμένη
Εκτέλεση
Σε ένα μικρό κατσαρολάκι βάζω το γάλα με το βούτυρο να βράσει. Μόλις λιώσει το βούτυρο, προσθέτω το αλεύρι. Ανακατεύω στη συνέχεια με μία ξύλινη σπάτουλα έως το αλεύρι να γίνει μία μάζα και να ενσωματωθεί με τα υπόλοιπα υλικά. Δεν χρειάζεται πάνω από μισό λεπτό.
Αφαιρώ το μείγμα από την φωτιά και το ρίχνω σε ένα mixer. Χτυπάω το μείγμα όπως είναι ζεστό και προσθέτω ένα ένα τα αυγά έως ότου ομογενοποιηθούν όλα μαζί. Στο τέλος προσθέτω τα τυριά στο μείγμα. Κόβω το μείγμα σε μικρές μπάλες και τηγανίζω σε δυνατό λάδι. Αφαιρώ και τοποθετώ τα τυρένια choux σε αποροφητικό χαρτί. Σερβίρω με ένα dip της αρεσκείας μου.

Το νέο εστιατόριο στη Μαρίνα Λεμεσού επαναπροσδιορίζει τη σύγχρονη ελληνική κουζίνα Η Μαρίνα Λεμεσού υποδέχεται το δέλτα συμμέθεξις, τη νέα πρόταση του ομίλου PNS Restaurants,

Αυτή την Παρασκευή, στη μοναδική τιμή των €30 το άτομο! Αυτή την Παρασκευή, 14 Νοεμβρίου, το Holy Cow Neocanteen σας προσκαλεί σε μια ξεχωριστή βραδιά

Ένα τραπέζι μπορεί να ενώσει ανθρώπους και να αλλάξει ζωές; Σίγουρα ΝΑΙ! Το βραβευμένο εστιατόριο της Πάφου The Lodge Southern African Steak and Seafood Restaurant,

Κρυμμένο μεταξύ ουρανού και θάλασσας, ανάμεσα στο πλούσιο πράσινο του resort και των πανέμορφων πισίνων του, θα βρεις το Pelagos. Ένα ταβερνάκι απλό, προσιτό για

Το Cap St Georges Hotel & Resort υποδέχεται με υπερηφάνεια τον διάσημο Πορτογάλο σεφ Vítor Matos, βραβευμένο με δύο αστέρια Michelin, για δύο μοναδικές βραδιές
