Ο παγκόσμια γνωστός καλλιτέχνης Felix Volossenkov,  εκθέτει στο Minthis Resort

Το MINTHIS καλωσορίζει τον διάσημο Καλλιτέχνη Felix Volossenkov για μια αποκλειστική Έκθεση Ζωγραφικής σε συνεργασία με την Chemisov Art G.

Το MINTHIS resort παρουσιάζει μια αποκλειστική Έκθεση Ζωραφικής του διάσημου Ρώσου καλλιτέχνη, Felix Volossenkov, αποκαλύπτοντας τα μοναδικά και πολυδιάστατα έργα του στα εγκαίνια, που θα γίνουν στις 20 Οκτωβρίου σε συνεργασία με την Chemisov Art G.

Ως Πρόεδρος της Ακαδημίας Μοντέρνας Τέχνης της Αγίας Πετρούπολης, μέλος της Ιταλικής Ένωσης Καλλιτεχνών, τιμώμενος καλλιτέχνης της Ρωσικής Ομοσπονδίας και Ακαδημαϊκός της Ρωσικής Ακαδημίας Τεχνών, ο Felix Volossenkov στέκεται ως φάρος στον κόσμο της σύγχρονης τέχνης.

Η λαμπρή του καριέρα είναι εμφανής όχι μόνο από την διεθνή του σταδιοδρομία αλλά και στο ότι τα αριστουργήματά του του κοσμούν τους τοίχους των πιο διάσημων ιδρυμάτων τέχνης του κόσμου, όπως το Κρατικό Μουσείο Hermitage της Αγίας Πετρούπολης, το Ρωσικό Μουσείο της Αγίας Πετρούπολης και την Πινακοθήκη Tretyakov της Μόσχας και βέβαια πολλών ιδιωτικών συλλογών σε όλο τον κόσμο. Αυτή η συλλογή και άλλα επιλεγμένα έργα θα παρουσιαστούν στην έκθεση της Γκαλερί του  Minthis .

Οι πίνακες του Volossenkov είναι μαθήματα εξαιρετικής δεξιοτεχνίας με διαφορετικές υφές, κατασκευασμένα περίτεχνα με υλικά όπως ύφασμα, σφουγγάρι αφρού και ακρυλικό. Με μια άνεση σκηνικού καλλιτέχνη, ο Volossenkov μετατρέπει κάθε καμβά σε θεατρική παράσταση, συνδυάζοντας την ειρωνεία, την αλλόκοτη και ασυγκράτητη ενέργεια με συγκινητική ευαισθησία. Κάθε έργο του Volossenkov είναι ένα ταξίδι συναισθημάτων, που προκαλεί μυριάδες σκέψεις και απόψεις.

Για όσους εκτιμούν την τέχνη που είναι ταυτόχρονα προκλητική και μαγευτική, αυτή η έκθεση υπόσχεται μια μοναδική εμπειρία.

Ημερομηνία: 20 Οκτωβρίου
Ώρα: 5:30μμ
Τοποθεσία: Minthis Resort Art Gallery, Πάφος

Για πληροφορίες, παρακαλώ επικοινωνήσετε στο  +357 26 842 000.

Τελευταία Νέα

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Από σήμερα και για 4 μέρες, Φεστιβάλ Θερινού Κινηματογράφου, με ελεύθερη είσοδο

Η Πολιτιστική Επιτροπή του Δήμου Νότιας Λευκωσίας-Ιδαλίου διοργανώνει φεστιβάλ θερινού κινηματογράφου στο δημοτικό αμφιθέατρο. Τέσσερις ημέρες με τέσσερις οικογενειακές ταινίες  από την Δευτέρα 22 Ιουλίου