Πάμε “Μπού Μπού”, στην νεότευκτη ταβέρνα με μουσική, του Μάριου Πρίαμου

Όχι, δεν θα συμμετάσχετε σε Surviror μαζί του, γιατί δύσκολο το βλέπω να τα βάζετε μαζί του. Απλά θα πάτε στο πλήρως ανακαινισμένο (πρώην Γραβέλλα τζιαι καπνιά) κουτούκι του, για να γευτείτε ελληνικούς και κυπριακούς μεζέδες, φτιαγμένους με αγάπη, άφθονες μνήμες και εξαίρετες πρώτες ύλες.

A la minute τα πάντα,  από τις αλοιφές, μέχρι και τις σαλάτες, σερβιρισμένα σε ένα χώρο που έχει επιμεληθεί με πολλή αγάπη, new age αισθητική που δεν έχουμε ξαναδεί, όμορφα, επιτοίχια διακοσμητικά και ντιζαϊνάτα σερβίτσια.

Το καλύτερο σας το φυλάω για το τέλος και δεν είναι άλλο από τη ζωντανή μουσική, με πρωταγωνιστές μουσικά σχήματα από την Κύπρο, που ακροβατούν μεταξύ λαϊκού, ρεμπέτικου και έντεχνου.

Λεωφόρος Αρχαγγέλου Μιχαήλ 54 & Καληδονιών 7,  Έγκωμη, Λευκωσία
22358060

Τρίτη – Κυριακή 20.00-00.00  (κουζίνα μέχρι 23.00)
Κυριακή – ανοιχτό από 13.00 

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Aelia Wellness Retreat. Λάνσαρε την ανανεωμένη του κάρτα φαγητών και σου προτείνουμε τις γευστικές του εκπλήξεις (Greek & English)

Η σύντομη διαδρομή από Λευκωσία, ανάμεσα στα καταπράσινα λιβάδια, τους ελαιώνες και το υπέροχο τοπίο με πρωταγωνιστή την κυπριακή φύση, είναι το πρώτο σου κρατούμενο.

Το Pralina επιστρέφει δυναμικά στη Λεμεσό

Γιορτινή ατμόσφαιρα, κομψός σχεδιασμός και ξεχωριστές γλυκές προτάσεις Σε γιορτινό κλίμα και χριστουγεννιάτικη διάθεση άνοιξε ξανά τις πόρτες του στη Λεμεσό το ζαχαροπλαστείο Pralina την

Τρεις αστέρες Michelin στο Cor Gastronomy: Chris Theofanous και Jacob Jan Boerma σε μια εντυπωσιακή βραδιά υψηλής γαστρονομίας. Οι εντυπώσεις μας…

Μια βραδιά υψηλής γαστρονομίας, γεμάτη χαρά, αρώματα και διεθνείς επιρροές, ζήσαμε όσοι βρεθήκαμε στο διήμερο γαστρονομικό event που πραγματοποιήθηκε στο εστιατόριο Cor Gastronomy. Ένα υψηλού