#44 Πελάτισσά μου στο εστιατόριο, στο οποίο σερβίρω ως επί το πλείστον μπουφέ, κάθε φορά μου κάνει το ίδιο πράγμα…

Πελάτισσά μου στο εστιατόριο, στο οποίο σερβίρω ως επί το πλείστον μπουφέ, κάθε φορά μου κάνει το ίδιο πράγμα. Γεμίζει 2-3 φορές το πιάτο της για φαγητό και λίγο πριν φύγει το ξαναγεμίζει και το αφήνει στο πιάτο. Όταν περάσει κάποιος σερβιτόρος, του ζητά συσκευασία για να τα πάρει στον σκύλο της. Έτσι του λέει. Τώρα σήκωσαν το ίδιο σύστημα και οι δυο της φίλες με τις οποίες έρχεται πάντα μαζί. Πώς να χειριστώ αυτό το φαινόμενο;

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Aelia Wellness Retreat. Λάνσαρε την ανανεωμένη του κάρτα φαγητών και σου προτείνουμε τις γευστικές του εκπλήξεις (Greek & English)

Η σύντομη διαδρομή από Λευκωσία, ανάμεσα στα καταπράσινα λιβάδια, τους ελαιώνες και το υπέροχο τοπίο με πρωταγωνιστή την κυπριακή φύση, είναι το πρώτο σου κρατούμενο.

Το Pralina επιστρέφει δυναμικά στη Λεμεσό

Γιορτινή ατμόσφαιρα, κομψός σχεδιασμός και ξεχωριστές γλυκές προτάσεις Σε γιορτινό κλίμα και χριστουγεννιάτικη διάθεση άνοιξε ξανά τις πόρτες του στη Λεμεσό το ζαχαροπλαστείο Pralina την

Τρεις αστέρες Michelin στο Cor Gastronomy: Chris Theofanous και Jacob Jan Boerma σε μια εντυπωσιακή βραδιά υψηλής γαστρονομίας. Οι εντυπώσεις μας…

Μια βραδιά υψηλής γαστρονομίας, γεμάτη χαρά, αρώματα και διεθνείς επιρροές, ζήσαμε όσοι βρεθήκαμε στο διήμερο γαστρονομικό event που πραγματοποιήθηκε στο εστιατόριο Cor Gastronomy. Ένα υψηλού