
Πελάτισσά μου στο εστιατόριο, στο οποίο σερβίρω ως επί το πλείστον μπουφέ, κάθε φορά μου κάνει το ίδιο πράγμα. Γεμίζει 2-3 φορές το πιάτο της για φαγητό και λίγο πριν φύγει το ξαναγεμίζει και το αφήνει στο πιάτο. Όταν περάσει κάποιος σερβιτόρος, του ζητά συσκευασία για να τα πάρει στον σκύλο της. Έτσι του λέει. Τώρα σήκωσαν το ίδιο σύστημα και οι δυο της φίλες με τις οποίες έρχεται πάντα μαζί. Πώς να χειριστώ αυτό το φαινόμενο;








Μια βραδιά υψηλής γαστρονομίας, γεμάτη χαρά, αρώματα και διεθνείς επιρροές, ζήσαμε όσοι βρεθήκαμε στο διήμερο γαστρονομικό event που πραγματοποιήθηκε στο εστιατόριο Cor Gastronomy. Ένα υψηλού

Η UNESCO έκανε ένα ιστορικό βήμα, ανακηρύσσοντας την ιταλική κουζίνα ως άυλη πολιτιστική κληρονομιά της ανθρωπότητας. Πρόκειται για μια απόφαση με ιδιαίτερη βαρύτητα, καθώς για
