
Ο ταλαντούχος σεφ Κωνσταντίνος Σιεχερλής μας ανοίγει σήμερα όλα τα μαγειρικά του χαρτιά, για να φτιάξουμε κι εμείς ένα πιάτο που σίγουρα θα εντυπωσιάσει. Foie gras με Κουμανδαρία, αγγιγμένο με ρέλις μήλου και πράσου, γαρνιρισμένο με τουίλ αμυγδάλου και πολλή αγάπη. Ένα γαστρονομικό πιάτο, με πάντρεμα της γαλλικής κουζίνας και φινέτσας, με τον κυπριακό γλυκόπιοτο οίνο, της Κουμανδαρία. Καλή σας απόλαυση.

Υλικά (για 1 μερίδα):
Για το συκώτι πάπιας:
Ρέλις Μήλου με Πράσο
Υλικά (για 1 μερίδα):
Για τη σάλτσα Κουμανδαρίας (jus):
Για το τουίλ αμυγδάλου:
Για διακόσμηση:
Εκτέλεση:





Το Salt & Fire υποδέχεται τη φετινή γιορτινή περίοδο προσφέροντας, εκτός από τη ζεστή του ατμόσφαιρα, πανέμορφες και ανεξίτηλες εμπειρίες όπου η φωτιά, οι χειμωνιάτικες

«Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΜΑΥΡΑ» έρχεται στο Σατιρικό Θέατρο Το παγκοσμίου φήμης θεατρικό αριστούργημα «Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΜΑΥΡΑ» ανεβαίνει στην Πάνω Σκηνή του Σατιρικού

Το Sky7, η “πρεσβεία” των βραβευμένων σεφ στο νησί, υποδέχτηκε μια ανεπανάληπτη γαστρονομική εμπειρία με τον βραβευμένο με δύο αστέρια Michelin σεφ Vítor Matos, ο οποίος παρουσίασε ένα υψηλού επιπέδου

Η κλασικά αγαπημένη ιταλική κουζίνα έχει τη γαστρονομική της “πρεσβεία” στο Mediterraneo. Το απόλυτο ιταλικό εστιατόριο του ξενοδοχείου Annabelle, που έχει πλέον καθιερωθεί τόσο στους

Ήρθε κι η Μαμαλού και με την είσοδό της στο κέντρο του άστεως έγινε αμέσως viral. Talk of the town χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια και σπρώξιμο,
