
Ο ταλαντούχος σεφ Κωνσταντίνος Σιεχερλής μας ανοίγει σήμερα όλα τα μαγειρικά του χαρτιά, για να φτιάξουμε κι εμείς ένα πιάτο που σίγουρα θα εντυπωσιάσει. Foie gras με Κουμανδαρία, αγγιγμένο με ρέλις μήλου και πράσου, γαρνιρισμένο με τουίλ αμυγδάλου και πολλή αγάπη. Ένα γαστρονομικό πιάτο, με πάντρεμα της γαλλικής κουζίνας και φινέτσας, με τον κυπριακό γλυκόπιοτο οίνο, της Κουμανδαρία. Καλή σας απόλαυση.
Υλικά (για 1 μερίδα):
Για το συκώτι πάπιας:
Ρέλις Μήλου με Πράσο
Υλικά (για 1 μερίδα):
Για τη σάλτσα Κουμανδαρίας (jus):
Για το τουίλ αμυγδάλου:
Για διακόσμηση:
Εκτέλεση:
Μπορεί η δήλωση ότι “η διαφορά είναι στις λεπτομέρειες” να ακούγεται κάπως κλισέ, όμως στην πολυβραβευμένη ταβέρνα του Παραλιμνίου, τα πάντα κρίνονται στις λεπτομέρειες. Παράδοση,
Αξιότιμοι κύριοι και κυρίες, Ως διευθυντής γνωστού ξενοδοχείου στην πόλη της Πάφου, αισθάνομαι την ανάγκη να μοιραστώ μαζί σας μια δυσάρεστη, αλλά πραγματική κατάσταση που βιώσαμε
Ο Δήμος Λακατάμειας, στο πλαίσιο της πολιτιστικής του δράσης και της ανάδειξης της φυσικής ομορφιάς του Πεδιαίου Ποταμού, διοργανώνει την Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2025, στο
Στο πεντάστερο NissiBlu Beach Resort στην Αγία Νάπα θα πας και θα ξαναπάς, γιατί είναι σ’ όλα του μοναδικό. Τόσο μοναδικό, όσο και οι υψηλές
Μία νέα έκδοση, με “Gefsis” κι αρώματα ελληνικά, που αγκαλιάζει όλο το φυσικό περιβάλλον της Ελλάδας: Γη, Θάλασσα, Φάρμα, μαζί με το ισχυρό ένστικτο της