Τι θα δούμε σύντομα στο Aelia Wellness Retreat;

Το αγαπημένο μας Aelia Wellness Retreat, το οποίο έχει καθιερωθεί εδώ και πολλά χρόνια στο χώρο της φιλοξενίας, του προσεγμένου φαγητού, της ευεξίας και των άριστα οργανωμένων δεξιώσεων για όλες τις περιστάσεις, μάς επιφυλάσσει ακόμη μια έκπληξη.

Εντός ολίγων εβδομάδων θα αποπερατωθούν οι εργασίες κατασκευής μιας εντυπωσιακής κλειστής, κλιματιζόμενης,  και παντός καιρού αίθουσας δεξιώσεων, που θα πληροί όλες τις προϋποθέσεις. Μια αίθουσα χωρητικότητας 350 θέσεων, που θα μπορεί εύκολα να μεταμορφωθεί και προσαρμοστεί, για να ικανοποιήσει τις ιδιαίτερες ανάγκες και συνθήκες διοργάνωσης μιας γαμήλιας δεξίωσης, μιας βάφτισης, ενός μεγάλου εταιρικού event και όχι μόνο.

Η εμπειρία στη διοργάνωση τέτοιων δεξιώσεων, οι άφθονες προτάσεις φαγητών και επιλογές μπουφέ, η ζεστή εξυπηρέτηση, οι λογικότατες τιμολογήσεις, μα πρωτίστως η περιρρέουσα ατμόσφαιρα με το μοναδικό γεωμορφολογικό σκηνικό και τους τοπιοτεχνημένους κήπους του Aelia Wellness Retreat, είναι μόνο ορισμένοι από τους λόγους που θα το επιλέξεις.

Τελευταία Νέα

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts