
Τι στο καλό τρώνε οι Ικαριώτες και δε μας δίνουν και εμάς να φτάνουμε μέχρι τα 100; Στο νησί της μακροβιότητας, των ιαματικών νερών και των πανηγυριών, οι άνθρωποι έχουν βρει τα μυστικά της ευζωΐας, αλλά και της υγείας. Οι έρευνες στο νησί παίρνουν και δίνουν, οι θεωρίες συνομωσίας διαδέχονται η μία την άλλη, μα η τελευταία με έστειλε σήμερα στην υπεραγορά. Πήγα κι εγώ να αγοράσω γνήσιο μέλι.

Δεν βρήκα δυστυχώς ικαριώτικο, αλλά κι αυτό που πήρα, καλό είναι για να πληροί τις superfood προϋποθέσεις του θαυματουργού υλικού, που σύμφωνα με τις έρευνες, έχει διαφανεί ότι συναντάται στα ροφήματα, τα σνακ, άλλα ακόμη και στα φαγητά των αιωνόβιων κατοίκων της Ικαρίας. Ένα υπερτροφικό υλικό με αντιβακτηριδιακή ιδιότητα, πλημμυρισμένο με αντιοξειδωτικά και βιταμίνες, το οποίο συμβάλλει δραστικά στη ρύθμιση του επιπέδου σαγχάρου. Τι άλλο θες μετά από αυτό. Βάλε κι εσύ λίγο μέλι στη ζωή σου!



Το Cap St Georges Hotel & Resort υποδέχεται με υπερηφάνεια τον διάσημο Πορτογάλο σεφ Vítor Matos, βραβευμένο με δύο αστέρια Michelin, για δύο μοναδικές βραδιές

Το Ίδρυμα Βασίλη & Ελίζας Γουλανδρή παρουσιάζει τη μεγάλη έκθεση «Από τον Monet στον Warhol», που θα διαρκέσει από τις 6 Δεκεμβρίου 2025 έως τις

Η υψηλή γαστρονομία συναντά την υψηλή ραπτική στο Παρίσι, όπου ο οίκος Louis Vuitton εγκαινιάζει το δικό του Tea Time, επιμελημένο από τον πολυβραβευμένο pastry
