Το μεσημέρι πάμε όλοι για grill meze στο Για Σουβλάκι όπως παλιά!

Ψάχνεις κάπου για να απολαύσεις το μεσημεριανό σου γεύμα, να συναντηθείς στο break με φίλους και συναδέλφους για μεζεδάκια ή ποντάρεις σε ένα χαλαρό business lunch με άρωμα Κύπρου; Εμείς κτυπήσαμε διάνα στο Για Σουβλάκι όπως παλιά και φυσικά στον καλοφτιαγμένο με κάθε σημασία της λέξης, Grill μεζέ του. Κι άμα λέμε grill, εννοούμε τα πάντα ψημένα στη σχάρα.

Θα ξεκινήσεις φυσικά πρώτα πρώτα με φρεσκοκομμένη σαλάτα με φέτα, τζατζίκι και ταχίνι, σπιτικά και δροσερά και τα δυο τους, ελιές τσακιστές με άρωμα Κύπρου και όμορφα κομμένο παντζάρι τουρσί.
Το σουσαμένιο κουλούρι της ταβέρνας είναι από μόνο του σοβαρή αιτία για να βρεθείς κι εσύ εκεί, για να το κάνεις μπουκιά μαζί με το ορθότατο σχαρο-ψημένο χαλούμι, το λουκάνικο και τον ήπια πικάντικο παστουρμά.

Το ίδιο θα κάνεις φυσικά και με το ριγανάτο βοδινό συκώτι και τα κρασάτα παιδάκια που μοσκοβολούν κόλιανδρο. Τα χοιρινά κοκκαλάκια θα τα λατρέψεις πολύ, όπως θα λαρδομουστακιάσεις και  με τις αφράτες σεφταλιές, τα λεπτοκομμένα αρνίσια παϊδάκια και τα λατρεμένα χοιρινά σουβλάκια, που στο υπογράφω είναι από τα καλύτερα που έχω φάει.

Τσίμπα μια δυο οφτές ελιές ή ένα τραγανό μανιτάρι σχάρας και τσούγκρισε δις το ποτήρι σου με την παρέα υποδεχόμενος τις θρυλικές, κριτσανιστές εξωτερικά, μεγάλες πατάτες μαζί με άξιο βράβευσης μαριναρισμένο κοτόπουλο σουβλάκι, που θα γλύφεις και τα δάκτυλά σου. Μην βιαστείς να φύγεις για δουλειά, γιατί σε περιμένει ένα πλατεράκι με λεπτοκομμένα φρούτα και ένα λαχταριστό, που δεν τρως πουθενά αλλού, τυλικτό μπακλαβά, γεμιστό με χοντροκομμένο αμύγδαλο.

Μαχαιρά 1, Στρόβολος, 2049
22 311181 

Professional photos by AdMarketing

Τελευταία Νέα

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts