Το Salt & Fire παρουσιάζει το “Wagyu Unleashed”. Μια ανεπανάληπτη γαστρονομική εμπειρία με τα κορυφαία Rangers Valley WX Wagyu.

Το Salt & Fire ανακοινώνει με υπερηφάνεια το “Wagyu Unleashed”. Ένα μοναδικό στο είδος του γαστρονομικό event που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 26 Νοεμβρίου στις 20:30. Πρόκειται για μία βραδιά αφιερωμένη αποκλειστικά στο κορυφαίο WX Wagyu της Rangers Valley η οποία θεωρείται μία από τις πιο εκλεπτυσμένες και σπάνιες ποικιλίες βοδινού παγκοσμίως, με αποκλειστικό προμηθευτής την εταιρεία Amaxulus.
 
Το Salt & Fire επέλεξε να παρουσιάσει τη σειρά WX της Rangers Valley στο επίκεντρο του μενού του, αναδεικνύοντας την υψηλή ποιότητα και την εξαιρετική γεύση ενός προϊόντος που συναντάται κυρίως σε διεθνούς φήμης fine dining προορισμούς. Η αυστραλιανή Rangers Valley είναι διεθνώς αναγνωρισμένη για την αφοσίωσή της στην παραγωγή υψηλού επιπέδου μακράς εκτροφής Wagyu.
 
Η σειρά WX ξεχωρίζει για:
– Τον υψηλό βαθμό μαρμάρωσης
– Την εντυπωσιακή τρυφερότητα
– Το βαθύ, σύνθετο γευστικό προφίλ
– Την απόλυτη συνέπεια και τα αυστηρά πρότυπα ποιότητας
 
Οι σεφ του Salt & Fire αξιοποιούν την εξαίρετη αυτή πρώτη ύλη με σεβασμό και τεχνική ακρίβεια, αναδεικνύοντας την αυθεντική της γεύση μέσω προσεκτικού ψησίματος και μεθόδων που τιμούν το προϊόν.
 
Το μενού της βραδιάς έχει σχεδιαστεί για να παρουσιάσει την ευελιξία και το βάθος του WX Wagyu μέσα από μια σειρά προσεκτικά επιμελημένων πιάτων.
 
 
Salt&Fire “Wagyu Unleashed”
Τετάρτη , 26 Νοεμβρίου, 20:30
Οι θέσεις είναι περιορισμένες και απαιτείται κράτηση στο LINK εδώ.
Άγιος Ιωάννης Μαλούντας, Λευκωσία
22 435323

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Εμπειρία αστέρων στο Sky7. Όλα όσα ζήσαμε στο υπέρλαμπρο δείπνο του βραβευμένου με δυο αστέρια Michelin chef Vitor Matos (Greek & English)

Το Sky7, η “πρεσβεία” των βραβευμένων σεφ στο νησί,  υποδέχτηκε μια ανεπανάληπτη γαστρονομική εμπειρία με τον βραβευμένο με δύο αστέρια Michelin σεφ Vítor Matos, ο οποίος παρουσίασε ένα υψηλού επιπέδου