
Διαθέτουμε με τον άντρα μου ένα μικρό φούρνο – ζαχαροπλαστείο σε χωριό της επαρχίας Αμμόχωστου. Ακολουθούμε πιστά τους κανονισμούς ασφαλείας και υγείας, γιατί πρώτα σεβόμαστε τον εαυτό μας και μετά τους πελάτες μας. Ένα από τα πράγματα που τηρούμε ευλαβικά, είναι κάθε βράδυ, μισή ώρα πριν κλείσουμε, να μαζεύουμε τα 3-4, συνήθως γλυκά που λήγουν, για απόσυρση.
Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν στις 16, 17 και 18 Οκτωβρίου οι sold-out, από την πρώτη κιόλας ανακοίνωση, οινογαστρονομικές βραδιές στο NissiBlu Beach Resort, με πρωταγωνιστή
Ο Οδηγός Michelin, μπορεί να σου θυμίζει εστιατόρια και αστέρια, μα μάθε ότι στα 1920 ο Οδηγός Michelin στη Γαλλία συμπεριλάμβανε προτεινόμενα ξενοδοχεία για να