Όλοι στα Σπήλια την Κυριακή, 3 Νοεμβρίου, για τη Γιορτή του Παλουζέ

Η 13η Γιορτή του παλουζέ, στην πευκόφυτη, ορεινή κοινότητα Σπηλιών, βρίσκεται στην τελική της ευθεία. Υπαίτιος για την θεσμοθετημένη γιορτή του μοσχομυριστού παλουζέ, ο Σύνδεσμος Αποδήμων και Φίλων Σπηλιών-Κουρδάλων, ο οποίος διοργανώνει και φέτος μια όμορφη εκδήλωση στο Πολιτιστικό Κέντρο του χωριού (παλιό Δημοτικό σχολείο).

Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν από πρώτο χέρι τα του βουτήματος του σουτζιούκου, του στεγνώματός του για να ξαναβουτηχτεί ακολούθως, μα φυσικά και θα κάνουν άφθονες γευστικές δοκιμές από ζεστό παλουζέ, παρέα με σφηνάκια ζιβανίας.

Στον χώρο της εκδήλωσης οι επισκέπτες θα έχουν επίσης την ευκαιρία να προμηθευτούν με αγνά, παραδοσιακά προϊόντα προς πώληση, ενώ θα διατίθεται προς πώληση φαγητό, ποτό και καφές.

Οι παραδοσιακοί χοροί από τον Χορευτικό Όμιλο του Πανεπιστημίου Κύπρου, οι παιδικές pop up χαρές με φουσκωτά και face painting, αλλά και ο σταθμός αγγειοπλαστικής, είναι ακόμη ορισμένοι λόγοι για να περάσεις τη μέρα σου μαζί την οικογένεια, τους φίλους και τους συγγενείς, στα γραφικά Σπήλια.

Πότε: Κυριακή, 3 Νοεμβρίου

Πού: Κοινότητα Σπηλιών – Πολιτιστικό κέντρο του χωριού (στο παλιό Δημοτικό σχολείο)

Ώρα: 11.00 με 15.00

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Aelia Wellness Retreat. Λάνσαρε την ανανεωμένη του κάρτα φαγητών και σου προτείνουμε τις γευστικές του εκπλήξεις (Greek & English)

Η σύντομη διαδρομή από Λευκωσία, ανάμεσα στα καταπράσινα λιβάδια, τους ελαιώνες και το υπέροχο τοπίο με πρωταγωνιστή την κυπριακή φύση, είναι το πρώτο σου κρατούμενο.

Το Pralina επιστρέφει δυναμικά στη Λεμεσό

Γιορτινή ατμόσφαιρα, κομψός σχεδιασμός και ξεχωριστές γλυκές προτάσεις Σε γιορτινό κλίμα και χριστουγεννιάτικη διάθεση άνοιξε ξανά τις πόρτες του στη Λεμεσό το ζαχαροπλαστείο Pralina την

Τρεις αστέρες Michelin στο Cor Gastronomy: Chris Theofanous και Jacob Jan Boerma σε μια εντυπωσιακή βραδιά υψηλής γαστρονομίας. Οι εντυπώσεις μας…

Μια βραδιά υψηλής γαστρονομίας, γεμάτη χαρά, αρώματα και διεθνείς επιρροές, ζήσαμε όσοι βρεθήκαμε στο διήμερο γαστρονομικό event που πραγματοποιήθηκε στο εστιατόριο Cor Gastronomy. Ένα υψηλού