Το καλοκαίρι η Λεμεσός, έχει την τιμητική της. Όχι πως δηλαδή τις άλλες εποχές πάει πίσω, αλλά άμα μπει το καλοκαίρι η Λεμεσός σε προσκαλεί ολόχαρη να την επισκεφτείς. Εμείς πάντως, την έρευνά μας την κάναμε και μάθαμε γιατί όλοι το καλοκαίρι, πάνε Λεμεσό:
– Μα φυσικά για να κολυμπήσουν στα δροσερά της νερά και να ηλιοθεραπευτούν στις αμμουδιές της.
– Για τις πισίνες της, με πρώτες και καλύτερες αυτές των ξενοδοχείων.
– Σαφώς για τις ατελείωτες βόλτες στο παραλιακό μέτωπο, στον by the sea πεζόδρομο, στην περιοχή του Μεσαιωνικού Κάστρου, της Μαρίνας και του Παλιού Λιμανιού.
– Για τους διαδραστικούς παιχνιδότοπούς της και τα ψαγμένα πάρκα για παιδιά, όλων των ηλικιών.
– Εδώ μιλάμε για υψηλή γαστρονομία, με υπογραφή από κορυφαίους σεφ. Φυσικά και για τις γραφικές της ταβέρνες και τα εστιατόρια διεθνούς κουζίνας σε όλο το μήκος και πλάτος της πόλης.
– Για ατελείωτο clubbing, στα εντυπωσιακά clubs και bars της πόλης που συχνά φιλοξενούν επώνυμους DJs και καλλιτέχνες.
– Γιατί είναι μια πόλη ζωντανή και πολυπολιτισμική, που σε ταξιδεύει κάθε φορά που εσύ ταξιδεύεις σε αυτή.
Σίγουρα έχεις κι εσύ τους δικούς σου λόγους που την επισκέπτεσαι. Στείλε μας τους στο info@fineandine.com.cy και θα τους προσθέσουμε στην επόμενή μας έρευνα.
Ο Νίκος Πορτοκάλογλου, κατεβαίνει ξανά στο νησί μας σε λίγες μέρες για να μας τραγουδήσει τις μεγαλύτερές του επιτυχίες. Στο ρεπερτόριό του και με ιδιαίτερη
Δεκαπέντε χρόνια συνεχούς παρουσίας στα γαστρονομικά δρώμενα του τόπου, γιορτάζει η ταβέρνα Παλιομούχταρος και το πανηγυρίζει δεόντως. Την Τετάρτη 7 Αυγούστου ο σεφ της βραβευμένης
Τρέχουμε όλοι να πάμε δεξιά κι αριστερά διακοπές εκτός Κύπρου – και καλά κάνουμε δηλαδή- και ερχόμενοι πίσω, πολλοί πυροβολούμε τον τόπο μας, ότι τάχα
Η καλοκαιρινή παραγωγή του ΘΟΚ «Φοίνισσες» του Ευριπίδη, σε σκηνοθεσία Μαγδαλένας Ζήρα συνεχίζει με μεγάλη επιτυχία την περιοδεία της με τρεις τελευταίους σταθμούς, την Πάφο
Φρεσκο-αλιευμένο κυπριακό τονάκι και καρπούζι, ντόπιο και ζουμερό, σε μια συνταγή που θα κάνει θραύση. Απλά ακολούθησε τις οδηγίες της chef de partie του εστιατορίου