10 + 1 “δροσεροί” λόγοι για να πας Λεμεσό

Το καλοκαίρι η Λεμεσός, έχει την τιμητική της. Όχι πως δηλαδή τις άλλες εποχές πάει πίσω, αλλά άμα μπει το καλοκαίρι η Λεμεσός σε προσκαλεί ολόχαρη να την επισκεφτείς. Εμείς πάντως, την έρευνά μας την κάναμε και μάθαμε γιατί όλοι το καλοκαίρι, πάνε Λεμεσό:

– Μα φυσικά για να κολυμπήσουν στα δροσερά της νερά και να ηλιοθεραπευτούν στις αμμουδιές της.
– Για τις πισίνες της, με πρώτες και καλύτερες αυτές των ξενοδοχείων.
– Σαφώς για τις ατελείωτες βόλτες στο παραλιακό μέτωπο, στον by the sea πεζόδρομο, στην περιοχή του Μεσαιωνικού Κάστρου, της Μαρίνας και του Παλιού Λιμανιού.
– Για τους διαδραστικούς παιχνιδότοπούς της και τα ψαγμένα πάρκα για παιδιά, όλων των ηλικιών.
– Εδώ μιλάμε για υψηλή γαστρονομία, με υπογραφή από κορυφαίους σεφ. Φυσικά και για τις γραφικές της ταβέρνες και τα εστιατόρια διεθνούς κουζίνας σε όλο το μήκος και πλάτος της πόλης.
– Για ατελείωτο clubbing, στα εντυπωσιακά clubs και bars της πόλης που συχνά φιλοξενούν επώνυμους DJs και καλλιτέχνες.
– Γιατί είναι μια πόλη ζωντανή και πολυπολιτισμική, που σε ταξιδεύει κάθε φορά που εσύ ταξιδεύεις σε αυτή.

Σίγουρα έχεις κι εσύ τους δικούς σου λόγους που την επισκέπτεσαι. Στείλε μας τους στο info@fineandine.com.cy και θα τους προσθέσουμε στην επόμενή μας έρευνα.

Τελευταία Νέα

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Θέλω τόσο εγώ, όσο και τα παιδιά μου να ευχαριστήσουμε τους ιδιοκτήτες, δυο εστιατορίων της πρωτεύουσας που επέκτειναν το ωράριο λειτουργίας τους το βράδυ, για να μας εξυπηρετήσουν για το δείπνο αποφοίτησης των παιδιών μας…

Θέλω τόσο εγώ, όσο και τα παιδιά μου και οι προσκεκλημένοι μας, να ευχαριστήσουμε τους ιδιοκτήτες, τους σεφ, τους σερβιτόρους και γενικά όλο το προσωπικό,