#35 Τα τελευταία 5 ½ χρόνια, έχω δουλέψει σε τρία διαφορετικά εστιατόρια και έχω πάρει οδηγίες από τους υπεύθυνους των μαγαζιών να ανοίγω το κρασί με διαφορετικό τρόπο…

Τα τελευταία 5 ½ χρόνια, έχω δουλέψει σε τρία διαφορετικά εστιατόρια και έχω πάρει οδηγίες από τους υπεύθυνους των μαγαζιών να ανοίγω το κρασί με διαφορετικό τρόπο. Στο πρώτο εστιατόριο μου είπαν να το τοποθετώ στην άκρη του τραπεζιού για να έχω κάπου να το ακουμπώ και εκεί να το ανοίγω. Στο δεύτερο, μου είπαν ότι είναι λάθος αυτό, γιατί ταρακουνώ το τραπέζι του πελάτη και να το κρατώ “στον αέρα” μπροστά στον πελάτη, με την ετικέτα να βλέπει τον πελάτη και να το ανοίγω. Στο τρίτο εστιατόριο που είμαι τώρα, μου είπαν να το τοποθετώ σε σαμπανιέρα κοντά στον πελάτη και να το ανοίγω εκεί μέσα. Ποιος τρόπος τελικά είναι ο σωστός ή όλοι είναι ορθοί;

Πείτε μας την άποψη σας στα comments:

Τελευταία Νέα

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Θέλω τόσο εγώ, όσο και τα παιδιά μου να ευχαριστήσουμε τους ιδιοκτήτες, δυο εστιατορίων της πρωτεύουσας που επέκτειναν το ωράριο λειτουργίας τους το βράδυ, για να μας εξυπηρετήσουν για το δείπνο αποφοίτησης των παιδιών μας…

Θέλω τόσο εγώ, όσο και τα παιδιά μου και οι προσκεκλημένοι μας, να ευχαριστήσουμε τους ιδιοκτήτες, τους σεφ, τους σερβιτόρους και γενικά όλο το προσωπικό,