
Χαμένοι στη μετάφραση. Βρε παντομίμες κάναμε, είπαμε τα αγγλικά μας, είπαμε και δυο τρία γαλλικά στον σερβιτόρο που ήρθε να μας εξυπηρετήσει, δείξαμε και με το χέρι στο μενού τι θέλαμε να φάμε στο by the sea εστιατόριο της Ελεύθερης Αμμοχώστου, αλλά…. Τα μισά φαγητά, σωστά, τα άλλα μισά λάθος. Ήρθε και το αφεντικό, ζήτησε συγγνώμη ο άνθρωπος, με τη δικαιολογία ότι πριν 2 μέρες έπιασε το παιδί δουλειά και ακόμη να τη μάθει. Συμφωνώ και επαυξάνω. Στις παραγγελίες άνθρωπέ μου γιατί τον έβαλες; Κοίταξε πόσους ανθρώπους ταλαιπώρησες; Εμάς τους πελάτες σου που οι μισοί από μας φάγαμε 1 ώρα μετά που παραγγείλαμε. Τον σεφ σου που έπρεπε να διορθώσει τα λάθη. Τέλος ταλαιπωρήθηκες εσύ και το παιδί που προσέλαβες και ένιωσε τόσο άσχημα με το λάθος του.
Πείτε μας την άποψη σας στα comments:
Τα τελευταία χρόνια, παρατηρείται μία σαφής στροφή προς το OFYR Grill, ένα είδος ψησταριάς που έχει τραβήξει τα βλέμματα επαγγελματιών και ερασιτεχνών ψηστών παγκοσμίως. Αλλά
Η πλατφόρμα Numbeo, γνωστή για τις αναλυτικές αξιολογήσεις της σε θέματα ποιότητας ζωής και ασφάλειας, δημοσίευσε τη νέα της κατάταξη για το 2025: το Αμπού
Σήμα κατατεθέν ολάκερης της περιοχής, κρατά γερά τα ηνία στον χώρο της εστίασης από το 1979, αλλά και βάζει πολύ ψηλά τον γαστρονομικό πήχη με
Το πεντάστερο NissiBlu Beach Resort, συνεχίζει ακάθεκτο να γράφει χρυσές γαστρονομικές σελίδες στην Ελεύθερη Επαρχία Αμμοχώστου και όχι μόνο, φιλοξενώντας αυτή τη φορά, τον βραβευμένο