#52 Είμαι εδώ και 20 χρόνια εστιάτορας στην επαρχία Λεμεσού. Είμαι σε απόγνωση…

Είμαι εδώ και 20 χρόνια εστιάτορας στην επαρχία Λεμεσού. Είμαι σε απόγνωση. Δεν βρίσκω προσωπικό σε κανένα πόστο. Μάγειρες, λάντζα, σέρβις, υποδοχή. Δίνω αρκετό μισθό. Τι φταίει; Τι μπορώ να κάνω; Νιώθω εξαντλημένος και μετά λύπης μου παρατηρώ εκπτώσεις στην ποιότητα που έκτιζα σταλιά σταλιά εδώ και δύο δεκαετίες.

Πείτε μας την άποψη σας στα comments:

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Αυτά είδαμε και ζήσαμε στα Μισελενάτα εστιατόρια της Ισπανίας κατά την επίσκεψή μας (Μέρος Α’)

Βαρκελώνη, Μαδρίτη, Σαραγόσα, Παμπλόνα, Σαν Σεμπαστιάν και Μπιλμπάο, κάποιοι από τους γαστρονομικούς σταθμούς της ομάδας της Fine&Dine, η οποία κατέγραψε ξανά ορισμένες από τις τάσεις