
Είμαι εδώ και 20 χρόνια εστιάτορας στην επαρχία Λεμεσού. Είμαι σε απόγνωση. Δεν βρίσκω προσωπικό σε κανένα πόστο. Μάγειρες, λάντζα, σέρβις, υποδοχή. Δίνω αρκετό μισθό. Τι φταίει; Τι μπορώ να κάνω; Νιώθω εξαντλημένος και μετά λύπης μου παρατηρώ εκπτώσεις στην ποιότητα που έκτιζα σταλιά σταλιά εδώ και δύο δεκαετίες.
Πείτε μας την άποψη σας στα comments:
Η σούπερ σταρ Δέσποινα Βανδή έρχεται στο νησί μας την ερχόμενη Τετάρτη, 30 Απριλίου και επιφυλάσσει για έσενα που την αγαπάς χρόνια πολλά, μουσικές, νέες
Σε νέα εποχή βαίνει το πολυαγαπημένο πρωτευουσιάνικο εστιατόριο Esobga Terrace, με δραστικότερη αλλαγή την ανάληψη των ηνίων της κουζίνας από την πολυτάλαντη και ευρηματική σεφ
O Nick Andrew μιλά με τη Chef de cuisine & Patissier, Εύη Ιωάννου Χιώτη, με την ευκαιρία της πρωτοβουλίας της να βάλει το νησί μας
Συγγνώμη δηλαδή! Αντέξαμε πέρυσι το καλοκαίρι μέσα στις κουζίνες σου με 40 βαθμούς κελσίου. Σου είπαμε όλοι οι σεφ και οι βοηθοί κύριε ιδιοκτήτη ότι