Είμαι εδώ και 20 χρόνια εστιάτορας στην επαρχία Λεμεσού. Είμαι σε απόγνωση. Δεν βρίσκω προσωπικό σε κανένα πόστο. Μάγειρες, λάντζα, σέρβις, υποδοχή. Δίνω αρκετό μισθό. Τι φταίει; Τι μπορώ να κάνω; Νιώθω εξαντλημένος και μετά λύπης μου παρατηρώ εκπτώσεις στην ποιότητα που έκτιζα σταλιά σταλιά εδώ και δύο δεκαετίες.
Πείτε μας την άποψη σας στα comments:
Έρωτας, φυσικά και η διαδρομή για να φτάσεις από την είσοδο του εμβληματικού ξενοδοχείου, μέχρι και τον γαστρονομικό σου προορισμό. Μονοπάτια, κρυμμένα κυριολεκτικά μέσα στο
Ωραία που ‘ναι η Κυριακή, άμα βάλεις όμως στο πρόγραμμά σου κάτι το διαφορετικό ή κάτι το οικείο που σε κάνει εσένα κι όσους αγαπάς,
Καλό χοιρινό κρέας, κόκκινο κρασί, Κουμανδαρία και ξηρός κόλιανδρος, οι βασικοί συντελεστές του βραβευμένου σεφ Σάββα Σάββα, που θα μας μάθει σήμερα να φτιάχνουμε τα
Η οδός Στασικράτους στη Λευκωσία, έχει να παινεύεται και για το Νοερά της. Κι αν με ρωτάς να σου πω περί τίνος πρόκειται, έχω να