![](https://fineanddine.com.cy/wp-content/uploads/2024/07/Pid-300x109.jpeg)
Συνάδελφοι εστιάτορες, όταν βάζετε τιμές πώλησης στα φαγητά σας, να ξέρετε ότι, πελάτες σας, θα είναι και επαγγελματίες που ξέρουν τα κόστη και δεν μπορείτε να τους κοροϊδέψετε. Και F&B manager να μην ήμουν, ξέρω ότι το κόστος μιας σαλάτας με μπουράτα, ντοματίνια, λίγο πέστο και κανά πινόλι, δεν ξεπερνά με τις χοντρικές τιμές που παίρνουμε τα €3 με €3,30. Εκεί που πήγαμε πάντως οι συνάδελφοι από το ξενοδοχείο, η εν λόγω σαλάτα ήταν τιμολογημένη λίγο πολύ, κοντά στα €20. Κι όταν ήρθε, δεν άξιζε ούτε €10. Εμείς την έχουμε στον κατάλογο του πεντάστερου ξενοδοχείου στα €15, αλλά η ποιότητα ποιότητα. 700% πάνω στο κόστος μιας σαλάτας;;; Μα πού είμαστε; Στο Μονακό; Όχι στη Λευκωσία είμαστε. Η ίδια κοστολόγηση στο εν λόγω εστιατόριο φυσικά, και σε όλα τα άλλα ορεκτικά και κυρίως πιάτα. Για πόσο καιρό θα κοροϊδεύετε τους πελάτες σας; Μια δυο του κλέφτη. Μετά τι γίνεται; Εγώ και οι συνάδελφοί μου πάντως, την πρόβλεψή μας την κάναμε.
Πείτε μας την άποψη σας στα comments:
Για εσένα που βλέπεις για πρώτη φορά το όνομα Biga Neapolitan Pizza, σε ενημερώνω ότι πρέπει να αποτελέσει τον επόμενό σου σταθμό για αυθεντική ναπολιτάνικη
Και τώρα, Beefbar Cyprus στη Λεμεσό. Μεγάλη η χάρη μας να απολαμβάνουμε και στη Μεγαλόνησο τις γαστριμαργικές επιλογές και το μοναδικά, μοναδικό concept του εμπνευστή
Το Φεστιβάλ Φέγγαρος επιστρέφει από 1η μέχρι 3 Αυγούστου 2024, με μουσικές από όλο τον πλανήτη, σε αρμονία με το παραδοσιακό χωριό του Κάτω Δρυ.
Ο Κωστής Μαραβέγιας έρχεται και φέτος το καλοκαίρι με τα ωραιότερα party της χρονιάς και με τον τρόπο που μόνο εκείνος ξέρει τόσο καλά για