Κατέβηκα κάτω, πήγα στο περίπτερο απέναντι, πήρα μια εξάδα του ενός λίτρου για €3, πέρασα και από τη ρεσεψιόν για να με δουν…

Κάποια πράγματα που είναι αυτονόητα, γιατί δεν είναι αυτονόητα για όλους; Πήγαμε 4 μέρες διακοπές τώρα τα Χριστούγεννα σε 2 ξενοδοχεία στην Κύπρο, ίδιων αστέρων και ίδιας τιμής. Δυο μέρες Λεμεσό και 2 Πάφο.

Στο δωμάτιο του πρώτου, πάνω στο κομοδίνο μας, υπήρχε μια φιάλη του ενός λίτρου νερό για εμένα και μια για το σύζυγό μου. Το επόμενο πρωί μας έφεραν ακόμη δυο λίτρα, γιατί θεωρούν οι διευθύνοντες ότι χωρίς νερό ο άνθρωπος δεν ζει και εφόσον το νερό της βρύσης δεν είναι και ό,τι το καλύτερο, οφείλουν στους πελάτες τους να το προσφέρουν δωρεάν. 

Στο δε δεύτερο δεν υπήρχε ούτε μινιατούρα νερό και θεώρησα ότι ξέχασαν. Παίρνω τηλέφωνο στη ρεσεψιόν, τους το αναφέρω και μου λένε να κοιτάξω στο mini bar “το οποίο όμως κυρία μου”, μου είπε “είναι με χρέωση”. Μισό λίτρο €3. 
 
Κατέβηκα κάτω, πήγα στο περίπτερο απέναντι, πήρα μια εξάδα του ενός λίτρου για €3, πέρασα και από τη ρεσεψιόν για να με δουν και το ανέβασα πάνω. Ποιος έχασε από αυτή την πολιτική του ξενοδοχείου;
 
Εγώ όχι πάντως, ούτε το άλλο ζευγάρι που πήγαμε μαζί, γιατί απλά δε θα ξαναπάμε. Όταν ο άλλος μας εκτιμά και μας σέβεται, τον εκτιμάμε κι εμείς και τον ενισχύουμε. Όταν γίνεται το αντίθετο, ρίχνουμε μαύρη πέτρα. Δράση – αντίδραση νομίζω το αποκαλούν οι ειδικοί.
 
Πείτε μας την άποψη σας στα comments:

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Aelia Wellness Retreat. Λάνσαρε την ανανεωμένη του κάρτα φαγητών και σου προτείνουμε τις γευστικές του εκπλήξεις (Greek & English)

Η σύντομη διαδρομή από Λευκωσία, ανάμεσα στα καταπράσινα λιβάδια, τους ελαιώνες και το υπέροχο τοπίο με πρωταγωνιστή την κυπριακή φύση, είναι το πρώτο σου κρατούμενο.

Το Pralina επιστρέφει δυναμικά στη Λεμεσό

Γιορτινή ατμόσφαιρα, κομψός σχεδιασμός και ξεχωριστές γλυκές προτάσεις Σε γιορτινό κλίμα και χριστουγεννιάτικη διάθεση άνοιξε ξανά τις πόρτες του στη Λεμεσό το ζαχαροπλαστείο Pralina την

Τρεις αστέρες Michelin στο Cor Gastronomy: Chris Theofanous και Jacob Jan Boerma σε μια εντυπωσιακή βραδιά υψηλής γαστρονομίας. Οι εντυπώσεις μας…

Μια βραδιά υψηλής γαστρονομίας, γεμάτη χαρά, αρώματα και διεθνείς επιρροές, ζήσαμε όσοι βρεθήκαμε στο διήμερο γαστρονομικό event που πραγματοποιήθηκε στο εστιατόριο Cor Gastronomy. Ένα υψηλού