
Οργάνωσε ο διευθυντής της εταιρείας μας μια σύναξη των συναδέλφων σε ταβέρνα της Λευκωσίας και πήγα κι εγώ. Διαλέξαμε τον μεζέ της ταβέρνας, γιατί μας είπαν ότι είναι πολύ καλός και έχει τα πάντα. Οκ είπαμε και ξεκινήσαν να κατεβαίνουν πιάτα. Εκτός από τη σαλάτα, τα ντιπς και τις τηγανιτές πατάτες τα υπόλοιπα ήταν ΧΟΙΡΙΝΑ. Ναι, όλα τα υπόλοιπα πιάτα ήταν από χοιρινό κρέας, το οποίο “ναι” μου αρέσει αλλά όχι να αποτελεί 100% του μενού κρεατικών. Διαβάστε το και πείτε μου αν έχω άδικο: Λουκάνικα κρασάτα, λούντζα, κοκκαλάκια χοιρινά με κόλιανδρο, πανσετάκια κρασάτα, κεφτέδες χοιρινοί, χοιρινό σουβλάκι, σεφταλιές. Συγγνώμη ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ άλλα κρέατα στο νησί; Πού είναι το κοτόπουλο, το κατσίκι, η προβατίνα, το κουνέλι, το ορτύκι, το βοδινό; Δεν ξέρω αν είμαι παράξενη, αλλά αυτό είναι μεγάλο φάουλ για μια κυπριακή ταβέρνα.
Πείτε μας την άποψη σας στα comments:



Κάθε Δεκέμβριο, το Colors Café του ξενοδοχείου Four Seasons μας υποδέχεται σε μια ζεστή, γιορτινή ατμόσφαιρα, όπου κάθε λεπτομέρεια αναδεικνύει την πιο μαγική εποχή του

Η μεγαλύτερη είδηση της χρονιάς μόλις έσκασε: η Netflix προχωρά στην εξαγορά της Warner Bros και ο κόσμος της ψυχαγωγίας αλλάζει για πάντα! Μιλάμε για

Είναι κάποια μαγαζιά που είναι τόσο μοναδικά, που για αυτά τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. Ένα από αυτά είναι και το Kohili, που θα το
