
Στο τέλος του δείπνου, πέρασε ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου να πει ένα γεια και σε άτομο του δικού μας τραπεζιού, που από ότι κατάλαβα ήταν παλιοί συμμαθητές. Αυτό που επικράτησε στη συζήτησή τους, ήταν ότι οι λογαριασμοί των πελατών είναι πολύ χαμηλοί, το average spending δεν είναι το επιθυμητό για μια ικανοποιητική κερδοφορία και ότι είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα, παρόλη τη μεγάλη προσπάθεια που γίνεται στην κουζίνα, η οποία όντως μας ενθουσίασε με τα πιάτα της.








Η κλασικά αγαπημένη ιταλική κουζίνα έχει τη γαστρονομική της “πρεσβεία” στο Mediterraneo. Το απόλυτο ιταλικό εστιατόριο του ξενοδοχείου Annabelle, που έχει πλέον καθιερωθεί τόσο στους

Ήρθε κι η Μαμαλού και με την είσοδό της στο κέντρο του άστεως έγινε αμέσως viral. Talk of the town χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια και σπρώξιμο,
