
Ο Arvin Wan από την Ταϊβάν, είχε από μικρός πάθος με τον πάγο. Θυμάται, κατ’ ακρίβειαν, τον εαυτό του να τρώει καθημερινά, παγάκια και να τοποθετεί πολλά προϊόντα στην κατάψυξη για να δει πώς συμπεριφέρονται.
Η απόφαση του να γίνει σεφ, τον έφερε πιο κοντά στο να ανοίξει την παγωταρία – εστιατόριό του, το Minimal, στην πόλη Ταϊτσούνγκ, το οποίο φέτος πήρε το πρώτο του αστέρι, όντας η μοναδική παγωταρία που βραβεύεται με αυτό το βαρύτιμο βραβείο.
Οι πελάτες έχουν την ευκαιρία να επισκεφθούν τον ισόγειο χώρο για να προμηθευτούν μια από τις 6 take away fusion γεύσεις παγωτού ή να κάνουν κράτηση στον 1ο όροφο για το μενού γευσιγνωσίας 7 πιάτων που διαρκεί δυόμιση ώρες.
Μια εμπειρία με γλυκοαλχημιστικές δημιουργίες σε διαφορετικές, υπό το μηδέν θερμοκρασίες (μέχρι και τους – 196 βαθμούς κελσίου) η οποία στοιχίζει μόνο €33 το άτομο, καθιστώντας το Minimal, ένα από τα πιο value for money, αστεράτα εστιατόρια του πλανήτη.

Η νέα εποχή στο Amano είναι γεγονός. Φέρει πλέον βαριά την υπογραφή του ευρηματικού σεφ Ιωσήφ Γιαννιτσόπουλου, στον ρόλο του Consultant & Culinary Director, ο

Το Διεθνές Φεστιβάλ Λευκωσίας 2025 παρουσιάζει τη θεατρική περφόρμανς με βίντεο projector του διεθνώς αναγνωρισμένου καλλιτέχνη και συνθέτη ηλεκτρονικής μουσικής Pandelis Diamantides. Η παράσταση με

Το να διαθέτει κανείς μαγειρική φαντασία είναι, σαφώς, ένα μεγάλο χάρισμα. Το να δημιουργούνται όμως από τον σεφ και δημιουργό, πρωτόγνωρες γεύσεις που εκστασιάζουν τους

Άμα κλείνεις τα δεκάχρονα σου, πρέπει και να το γιορτάζεις μεγαλοπρεπώς. Στο Holy Cow τίμησαν δεόντως την πολυετή γαστρονομική τους παρουσία, που σημείωσε ότι γράφει

Κάθε Δεκέμβριο, το Colors Café του ξενοδοχείου Four Seasons μας υποδέχεται σε μια ζεστή, γιορτινή ατμόσφαιρα, όπου κάθε λεπτομέρεια αναδεικνύει την πιο μαγική εποχή του
