Είμαστε ακόμη ζωντανοί. Ένα μεγάλο ευχαριστώ από εμάς, τους πυρόπληκτους, που…

Είναι δύσκολο να ξεσπιτώνεσαι. Πολύ πιο δύσκολο απ’ ό,τι μπορεί να φανταστεί κανείς που δεν το έζησε. Που δεν έφυγε τρέχοντας να σώσει τη γυναίκα του και τα παιδιά του, να σηκώσει τους γέρους γονείς του από το κρεβάτι και να τους φορτώσει όπως όπως στο αυτοκίνητο και να φύγει. Ακριβώς η ίδια ιστορία όπως όταν ξεσπιτωθήκαμε το ’74.
Τα καταφέραμε όμως. Είμαστε ακόμη ζωντανοί. Πάμε για την επόμενη μέρα, βδομάδα, μήνα…
 
Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε αυτούς που μας έψαξαν. Που μας πήραν τηλέφωνο και μας είπαν: «Ερχόμαστε να σας πάρουμε στο σπίτι μας» και όχι απλά: «Θέλετε κάποια βοήθεια;»
 
Ευχαριστούμε όλους όσοι προσφέρθηκαν να μας φέρουν τα ρούχα τους, τα παπούτσια τους, να φιλοξενήσουν τα παιδιά μας, και όλους τους άλλους που ετοίμασαν γεύματα και ποτά για να μας προσφέρουν.
 
Ας γίνει όμως αυτό ένα μάθημα, για να προλαβαίνουμε τα κακά. Γιατί όταν γίνεται ένα τόσο μεγάλο κακό σαν κι αυτό, αφήνει βαθιές πληγές. Πολύ βαθιές, που φοβάμαι πως δε θα επουλωθούν ποτέ.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Aelia Wellness Retreat. Λάνσαρε την ανανεωμένη του κάρτα φαγητών και σου προτείνουμε τις γευστικές του εκπλήξεις (Greek & English)

Η σύντομη διαδρομή από Λευκωσία, ανάμεσα στα καταπράσινα λιβάδια, τους ελαιώνες και το υπέροχο τοπίο με πρωταγωνιστή την κυπριακή φύση, είναι το πρώτο σου κρατούμενο.

Το Pralina επιστρέφει δυναμικά στη Λεμεσό

Γιορτινή ατμόσφαιρα, κομψός σχεδιασμός και ξεχωριστές γλυκές προτάσεις Σε γιορτινό κλίμα και χριστουγεννιάτικη διάθεση άνοιξε ξανά τις πόρτες του στη Λεμεσό το ζαχαροπλαστείο Pralina την

Τρεις αστέρες Michelin στο Cor Gastronomy: Chris Theofanous και Jacob Jan Boerma σε μια εντυπωσιακή βραδιά υψηλής γαστρονομίας. Οι εντυπώσεις μας…

Μια βραδιά υψηλής γαστρονομίας, γεμάτη χαρά, αρώματα και διεθνείς επιρροές, ζήσαμε όσοι βρεθήκαμε στο διήμερο γαστρονομικό event που πραγματοποιήθηκε στο εστιατόριο Cor Gastronomy. Ένα υψηλού