Ένα μεγάλο μπράβο στους φοιτητές μας που φροντίζουν να βγάζουν ένα σεβαστό ποσό, δουλεύοντας στον ελεύθερό τους χρόνο στα εστιατόρια..

Ένα μεγάλο μπράβο στους φοιτητές μας που φροντίζουν να βγάζουν ένα σεβαστό ποσό, δουλεύοντας στον ελεύθερό τους χρόνο στα εστιατόρια, στα ξενοδοχεία και οπουδήποτε αλλού μπορούν. Μπράβο και στους γονείς τους που τους ωθούν για να μπουν σιγά σιγά στον χώρο της εργασίας, συνεισφέροντας έτσι κι αυτοί, όπως μπορούν σε καιρούς χαλεπούς και δύσκολους. 

Πείτε μας την άποψη σας στα comments:

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Aelia Wellness Retreat. Λάνσαρε την ανανεωμένη του κάρτα φαγητών και σου προτείνουμε τις γευστικές του εκπλήξεις (Greek & English)

Η σύντομη διαδρομή από Λευκωσία, ανάμεσα στα καταπράσινα λιβάδια, τους ελαιώνες και το υπέροχο τοπίο με πρωταγωνιστή την κυπριακή φύση, είναι το πρώτο σου κρατούμενο.

Το Pralina επιστρέφει δυναμικά στη Λεμεσό

Γιορτινή ατμόσφαιρα, κομψός σχεδιασμός και ξεχωριστές γλυκές προτάσεις Σε γιορτινό κλίμα και χριστουγεννιάτικη διάθεση άνοιξε ξανά τις πόρτες του στη Λεμεσό το ζαχαροπλαστείο Pralina την

Τρεις αστέρες Michelin στο Cor Gastronomy: Chris Theofanous και Jacob Jan Boerma σε μια εντυπωσιακή βραδιά υψηλής γαστρονομίας. Οι εντυπώσεις μας…

Μια βραδιά υψηλής γαστρονομίας, γεμάτη χαρά, αρώματα και διεθνείς επιρροές, ζήσαμε όσοι βρεθήκαμε στο διήμερο γαστρονομικό event που πραγματοποιήθηκε στο εστιατόριο Cor Gastronomy. Ένα υψηλού