Cacio e Pepe: Οι 3+1 πίτσες που μας έχουν ταξιδέψει

(By food critic Nick Andrew)

Δεν έχεις δοκιμάσει ακόμη τις ξυλοφουρνιστές πίτσες του Cacio e Pepe στο Παραλίμνι; Αν όχι, τότε σήκωσε το τηλέφωνο, όπως ακριβώς κάναμε κι εμείς και δοκίμασε τις λεπτόφυλλες, ξυλοφουρνιστές του πίτσες και ταξίδεψε με value for money γευστικό εισιτήριο, στις αυθεντικές πιτσαρίες της Ιταλίας. Εμείς δοκιμάσαμε 4 από αυτές στην ησυχία του σπιτιού μας και σας τις προτείνουμε ανεπιφύλακτα:

Pecorina

Πλούσια γεύση στο στόμα με μοτσαρέλα, κατσικίσιο τυρί, κρεμμύδι, χοιρινή πανσέτα και φρέσκο βασιλικό

Prosciutto e funghi

Κλασική και αγαπημένη, νοτισμένη με ποιοτικό προσιούτο και μανιτάρια

Spianata

Ήπια πικάντικη, με όμορφο πάντρεμα της σάλτσας ντομάτας, με τυρί μοτσαρέλα και ιταλικό πικάντικο σαλάμι σπιανάτα

Bueno chocolate

Η χαρά των σοκολασμένων και της πίτσας. Μπανάνα και Bueno μαζί και κλείνεις τα μάτια σε κάθε μπουκιά

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Aelia Wellness Retreat. Λάνσαρε την ανανεωμένη του κάρτα φαγητών και σου προτείνουμε τις γευστικές του εκπλήξεις (Greek & English)

Η σύντομη διαδρομή από Λευκωσία, ανάμεσα στα καταπράσινα λιβάδια, τους ελαιώνες και το υπέροχο τοπίο με πρωταγωνιστή την κυπριακή φύση, είναι το πρώτο σου κρατούμενο.

Το Pralina επιστρέφει δυναμικά στη Λεμεσό

Γιορτινή ατμόσφαιρα, κομψός σχεδιασμός και ξεχωριστές γλυκές προτάσεις Σε γιορτινό κλίμα και χριστουγεννιάτικη διάθεση άνοιξε ξανά τις πόρτες του στη Λεμεσό το ζαχαροπλαστείο Pralina την

Τρεις αστέρες Michelin στο Cor Gastronomy: Chris Theofanous και Jacob Jan Boerma σε μια εντυπωσιακή βραδιά υψηλής γαστρονομίας. Οι εντυπώσεις μας…

Μια βραδιά υψηλής γαστρονομίας, γεμάτη χαρά, αρώματα και διεθνείς επιρροές, ζήσαμε όσοι βρεθήκαμε στο διήμερο γαστρονομικό event που πραγματοποιήθηκε στο εστιατόριο Cor Gastronomy. Ένα υψηλού