
(By food critic Nick Andrew)
Δεν έχεις δοκιμάσει ακόμη τις ξυλοφουρνιστές πίτσες του Cacio e Pepe στο Παραλίμνι; Αν όχι, τότε σήκωσε το τηλέφωνο, όπως ακριβώς κάναμε κι εμείς και δοκίμασε τις λεπτόφυλλες, ξυλοφουρνιστές του πίτσες και ταξίδεψε με value for money γευστικό εισιτήριο, στις αυθεντικές πιτσαρίες της Ιταλίας. Εμείς δοκιμάσαμε 4 από αυτές στην ησυχία του σπιτιού μας και σας τις προτείνουμε ανεπιφύλακτα:
Pecorina
Πλούσια γεύση στο στόμα με μοτσαρέλα, κατσικίσιο τυρί, κρεμμύδι, χοιρινή πανσέτα και φρέσκο βασιλικό
Prosciutto e funghi
Κλασική και αγαπημένη, νοτισμένη με ποιοτικό προσιούτο και μανιτάρια
Spianata
Ήπια πικάντικη, με όμορφο πάντρεμα της σάλτσας ντομάτας, με τυρί μοτσαρέλα και ιταλικό πικάντικο σαλάμι σπιανάτα
Bueno chocolate
Η χαρά των σοκολασμένων και της πίτσας. Μπανάνα και Bueno μαζί και κλείνεις τα μάτια σε κάθε μπουκιά
Μπορεί η δήλωση ότι “η διαφορά είναι στις λεπτομέρειες” να ακούγεται κάπως κλισέ, όμως στην πολυβραβευμένη ταβέρνα του Παραλιμνίου, τα πάντα κρίνονται στις λεπτομέρειες. Παράδοση,
Αξιότιμοι κύριοι και κυρίες, Ως διευθυντής γνωστού ξενοδοχείου στην πόλη της Πάφου, αισθάνομαι την ανάγκη να μοιραστώ μαζί σας μια δυσάρεστη, αλλά πραγματική κατάσταση που βιώσαμε
Ο Δήμος Λακατάμειας, στο πλαίσιο της πολιτιστικής του δράσης και της ανάδειξης της φυσικής ομορφιάς του Πεδιαίου Ποταμού, διοργανώνει την Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2025, στο
Στο πεντάστερο NissiBlu Beach Resort στην Αγία Νάπα θα πας και θα ξαναπάς, γιατί είναι σ’ όλα του μοναδικό. Τόσο μοναδικό, όσο και οι υψηλές
Μία νέα έκδοση, με “Gefsis” κι αρώματα ελληνικά, που αγκαλιάζει όλο το φυσικό περιβάλλον της Ελλάδας: Γη, Θάλασσα, Φάρμα, μαζί με το ισχυρό ένστικτο της