Φεστιβάλ Φιλαρμονικών στη Λεμεσό. Ναι, καλά διαβάσατε!

Ένας ακόμα πολιτιστικός θεσμός που αγκαλιάζεται από ντόπιους και επισκέπτες είναι και φέτος εδώ για να μας χαρίσει μουσικές συγκινήσεις. Ο Δήμος Λεμεσού σε συνεργασία με το Ίδρυμα Θεοτόκος «Αμερίκος Αργυρίου» διοργανώνουν το 3ο Φεστιβάλ Φιλαρμονικών 2023.
 
 
Ο ετήσιος θεσμός επιστρέφει για να μας «ταξιδέψει» ξανά με μουσικές μελωδίες και ρυθμούς που όλοι έχουμε σιγοψιθυρίσει. Φέτος, το Φεστιβάλ Φιλαρμονικών διευρύνεται. Θα είναι διήμερο και θα έχει την τιμή να φιλοξενήσει εκτός από τέσσερις φιλαρμονικές ορχήστρες από την Κύπρο και την Φιλαρμονική Εταιρεία «ΜΑΝΤΖΑΡΟΣ» από το αγαπημένο νησί της Κέρκυρας.

Το 3ο Φεστιβάλ Φιλαρμονικών 2023 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 24 και την Κυριακή 25 Ιουνίου στις 7 το βράδυ. Το Σάββατο 24 Ιουνίου η Φιλαρμονική Εταιρεία «ΜΑΝΤΖΑΡΟΣ» μαζί με την Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Λεμεσού θα παρελάσουν στο κέντρο της πόλης.
 
Στις 7:30 θα συγκεντρωθούν οι δυο φιλαρμονικές, στην αυλή του Μεσαιωνικού Κάστρου και θα δώσουν συναυλία. Την Κυριακή 25 Ιουνίου όλες οι συμμετέχουσες φιλαρμονικές θα πραγματοποιήσουν παρέλαση κατά μήκος του Πολυλειτουργικού Παραθαλάσσιου Πάρκου του Μόλου και στη συνέχεια θα δώσουν μια ανεπανάληπτη μουσική παράσταση στην μεγάλη αποβάθρα του Μόλου απέναντι από το Cafe Nero.

Στην εκδήλωση συμμετέχουν:
Φιλαρμονική Κέρκυρας
Φιλαρμονική Εταιρεία «ΜΑΝΤΖΑΡΟΣ»
Φιλαρμονικές Κύπρου
Δήμου Λεμεσού
Δήμου Λάρνακας
Δήμου Μέσα Γειτονιάς
Αστυνομίας Κύπρου 
 

Τελευταία Νέα

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts