Η είδηση της χρονιάς! Δε θα πιστέψεις ποιος μπαίνει δυναμικά στον ξενοδοχειακό και εστιατορικό χώρο

Αυτό κι αν είναι είδηση! Φυσικά, εμείς την πρόβλεψή μας την κάναμε εδώ και καιρό, βλέποντας τους πρωταγωνιστές της υψηλής  μόδας, αλλά και της προσβάσιμης σε όλες τις τσέπες – π.χ ZARA – να μπαίνουν στον χώρο της ξενοδοχειακής και επισιτιστικής βιομηχανίας.

Λοιπόν, σημείωσε ότι το πολύ σε δυο χρόνια το κορυφαίο, luxury brand του πλανήτη, ο Louis Vuitton, ο οποίος μετά το Cafe restaurant στο Saint Tropez το 2013, έβαλε πλώρη και για το πρώτο του ξενοδοχείο στην Champs Elysees στο Παρίσι.

Το 6000m2 ξενοδοχείο που φυσικά θα φιλοξενεί και εστιατόριο υψηλών προδιαγραφών, αναμένεται να ανοίξει τις ιδιαίτερα αριστοκρατικές του πύλες σε 2 χρόνια, ενώ μέχρι και το 2026, ο χώρος ανέγερσης θα καλυφθεί με το κλασικό “μπαούλο” με το χαρακτηριστικό μονόγραμμα του οίκου Louis Vuitton. 

*Η απεικόνιση του νέου ξενοδοχείου της Louis Vuitton στο Παρίσι κοινοποιήθηκε από τον @LouisVuitton στο Twitter/X

Τελευταία Νέα

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Δεν έπρεπε, εγώ ως καταναλωτής να γνώριζα σε τι αντιστοιχούν τα €26 του πιάτου…αν ήξερα ότι αντιστοιχούν στη μικροσκοπική μερίδα των 125 γραμμαρίων πρωτεΐνης δε θα παράγγελνα το πιάτο

Απλά επικοινωνώ μαζί σας για να θέσω ένα θέμα που νομίζω πρέπει να τύχει νομοθετικής ρύθμισης, το οποίο αφορά τα εστιατόρια. Οτιδήποτε φαγώσιμο αγοράζουμε από