![](https://fineanddine.com.cy/wp-content/uploads/2024/07/Νίκος-Πορτοκάλογλου-copy-300x142.jpg)
Η ναυαρχίδα της ξενοδοχειακής βιομηχανίας της Ελλάδας, το σήμα κατατεθέν της luxury φιλοξενίας, το ξενοδοχείο Grande Bretagne (μέλος της Luxury Collection) γιορτάζει φέτος τα γενέθλιά του για τα 150 του χρόνια.
Από το 1874, παραμένει ως ένα από τα λίγα ξενοδοχεία παγκοσμίως με συνεχή παρουσία, το οποίο έχει συνδεθεί απόλυτα με τη φιλοξενία βασιλικών οικογενειών, προέδρων χωρών, αστέρων του κινηματογράφου, καλλιτεχνών και επωνύμων ανθρώπων.
Τα 150χρονά του θα εορταστούν φέτος δεόντως, μεγαλοπρεπώς και ποικιλοτρόπως, με bespoke δραστηριότητες, γαστρονομικές εκπλήξεις, μοναδικά cocktails, διαδραστικές ενέργειες, περιηγήσεις, εκθέσεις και άλλες δράσεις, που θα αφήσουν με ένα μοναδικό τρόπο το αποτύπωμά τους στην ιστορία του θρυλικού αθηναϊκού ξενοδοχείου
Ο Νίκος Πορτοκάλογλου, κατεβαίνει ξανά στο νησί μας σε λίγες μέρες για να μας τραγουδήσει τις μεγαλύτερές του επιτυχίες. Στο ρεπερτόριό του και με ιδιαίτερη
Δεκαπέντε χρόνια συνεχούς παρουσίας στα γαστρονομικά δρώμενα του τόπου, γιορτάζει η ταβέρνα Παλιομούχταρος και το πανηγυρίζει δεόντως. Την Τετάρτη 7 Αυγούστου ο σεφ της βραβευμένης
Τρέχουμε όλοι να πάμε δεξιά κι αριστερά διακοπές εκτός Κύπρου – και καλά κάνουμε δηλαδή- και ερχόμενοι πίσω, πολλοί πυροβολούμε τον τόπο μας, ότι τάχα
Η καλοκαιρινή παραγωγή του ΘΟΚ «Φοίνισσες» του Ευριπίδη, σε σκηνοθεσία Μαγδαλένας Ζήρα συνεχίζει με μεγάλη επιτυχία την περιοδεία της με τρεις τελευταίους σταθμούς, την Πάφο
Φρεσκο-αλιευμένο κυπριακό τονάκι και καρπούζι, ντόπιο και ζουμερό, σε μια συνταγή που θα κάνει θραύση. Απλά ακολούθησε τις οδηγίες της chef de partie του εστιατορίου