
Μήπως ένα από τα trend της επόμενης δεκαετίας, θα είναι το πάντρεμα της haute coutoure με την haute cuisine; Τα πρόσφατα δείγματα γραφής, πάντως ανοίγουν δρόμους συνεργασίας μεγάλων οίκων μόδας με μισελενάτους αστέρες της γαστρονομίας όπως αυτής του oίκου Dior, ο οποίος ανακοίνωσε τη συνεργασία του με τη βραβευμένη με αστέρια Michelin σεφ Anne-Sophie Pic.
Μια σεφ που έχει βάλει τη σφραγίδα της στην υψηλή γαστρονομία και ιδίως στα fashionable γλυκά, κάτι που επιδιώκει να κάνει και στο Café Dior (Monsieur Dior) στην Osaka της Ιαπωνίας. Αναφερόμαστε φυσικά σε μια εκλεπτυσμένη επιλογή από γλυκά και αρτοποιήματα, εμπνευσμένα από την κληρονομιά του Christian Dior.
Γαστρονομικά δημιουργήματα που θα είναι “ντυμένα” με τα εμβληματικά σχέδια του οίκου Dior, όπως το τριαντάφυλλο και την πυξίδα, τα λεοπαρδαλέ print, το κουμπί ραπτικής και το κλασικό πλέον toile de Jouy.
Ένα πάντρεμα πέντε αισθήσεων, που θα αναγάγει σε πολυαισθητηριακή τέχνη, την κάθε γαστρονομική δημιουργία, την οποία θα έχουν την ευκαιρία να απολαμβάνουν, μάλλον από το 2025, όσοι θα κρατήσουν ένα τραπέζι στο Monsieur Dior στην Osaka της Ιαπωνίας. Όσο για το αντίτιμο, για αυτή την θελκτική ικανοποίηση, θα τα ξαναπούμε. Σαφώς και δεν θα είναι για όλες τις τσέπες!
Ό,τι και να γραφεί για το μυθικό και ένα από τα κορυφαία Château στον κόσμο, το Château Angélus, δεν μπορεί πραγματικά να αποτυπώσει το μεγαλείο
Ετοιμαστείτε για τη μικρή… αναστάτωση του φθινοπώρου! Αυτή που μας λέγανε ότι δε θα ξανάχουνε μα τελικά την αφήσανε και εφέτος. Την Κυριακή αλλάζει η
Από Αθήνα μέχρι και στην Άλωνα και συγκεκριμένα στην γκαλερί του νεοαφιχθέντος εστιατορίου Αλώνια & Σαλόνια, θα περιοδεύσει «Η Τελευταία Συνεδρία του Φρόιντ» που ανέβασε
Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν στις 16, 17 και 18 Οκτωβρίου οι sold-out, από την πρώτη κιόλας ανακοίνωση, οινογαστρονομικές βραδιές στο NissiBlu Beach Resort, με πρωταγωνιστή
Ο Οδηγός Michelin, μπορεί να σου θυμίζει εστιατόρια και αστέρια, μα μάθε ότι στα 1920 ο Οδηγός Michelin στη Γαλλία συμπεριλάμβανε προτεινόμενα ξενοδοχεία για να