Amyth of Mykonos. Το Boutique ξενοδοχείο της Thanos Hotels που μας άφησε τις καλύτερες των εντυπώσεων

Επισκεφθήκαμε στη Μύκονο από την πρώτη μέρα το νεότευκτο ξενοδοχειακό καμάρι της Thanos Hotels και σας μεταφέρουμε τις εντυπώσεις μας.

Στο χωριό Άγιος Στέφανος, τρία λεπτά μόνο από το νέο λιμάνι Μυκόνου, η εταιρεία Thanos Hotels (Anassa, Annabelle, Almyra) έβαλε το ποιοτικό, ξενοδοχειακό της στίγμα, με το Amyth of Mykonos.

Ένα κρυμμένο καταφύγιο, αλλά μόλις 10 λεπτά μακρυά από την Χώρα Μυκόνου, μάς εντυπωσίασε από την πρώτη στιγμή που αφήσαμε το αυτοκίνητό μας στον άνετο χώρο στάθμευσής του.

Το χαμόγελο και η φιλόξενη αύρα όλων των πρωταγωνιστών, απλόχερη και ελληνικότατη, σε ένα χώρο με boho χαρακτήρα, μα συνάμα πολυτελή σε όλες του τις εκφάνσεις. Τα 17 του δωμάτια, απλά μοναδικά σε διακόσμηση, όπως μοναδικό σκηνικό, αποτελεί και η πανέμορφη πισίνα του και το γουστόζικο μπαράκι του, όλα περιτρυγυρισμένα με ένα πράσινο παράδεισο.

Η κάρτα φαγητού φέρει την υπογραφή του καταξιωμένου και βραβευμένου σεφ David Goodridge, ο οποίος θα σε ταξιδέψει κι εσένα γαστριμαργικά με τις μεσογειακές, έως διεθνείς του προτάσεις.
Ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο νέο ξενοδοχειακό εγχείρημα της Thanos Hotel, που για ακόμη μια φορά μας κάνει περήφανους για τις προσεγμένες και πρωτίστως ποιοτικές τις επιλογές.

Άγιος Στέφανος, 84600, Μύκονος Ελλάδα

Tel +00302111219975

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Τρέχουμε όλοι να πάμε δεξιά κι αριστερά διακοπές εκτός Κύπρου – και καλά κάνουμε δηλαδή- και ερχόμενοι πίσω, πολλοί πυροβολούμε τον τόπο μας…

Τρέχουμε όλοι να πάμε δεξιά κι αριστερά διακοπές εκτός Κύπρου – και καλά κάνουμε δηλαδή- και ερχόμενοι πίσω, πολλοί πυροβολούμε τον τόπο μας, ότι τάχα

Τρεις τελευταίες παραστάσεις για τις “Φοίνισσες” του Ευριπίδη, στην Πάφο, στη Λάρνακα και στη Δερύνεια

Η καλοκαιρινή παραγωγή του ΘΟΚ «Φοίνισσες» του Ευριπίδη, σε σκηνοθεσία Μαγδαλένας Ζήρα συνεχίζει με μεγάλη επιτυχία την περιοδεία της με τρεις τελευταίους σταθμούς, την Πάφο