
Fusion όνομα και πράμα, ατμόσφαιρα μοναδική με συντελεστές την αφ΄ υψηλού θέα της θάλασσας και των εξωτικών κήπων του ξενοδοχείου και εξυπηρέτηση, πέντε αστέρων. Η κουζίνα του, μοναδική και ιδιαίτερη, παντρεύει γευστικά τη Δύση με την Ανατολή, προτείνοντας μοιρασιάρικα πιάτα για όλους τους ουρανίσκους.
Εμείς δοκιμάσαμε πολλά από τα γαστρονομικά του πιάτα και σου προτείνουμε οπωσδήποτε το ταρτάρ κυανόπτερου τόνου με ντρέσινγκ yuzu και παστό κρόκο αυγού, την απίστευτα δροσερή σαλάτα με τραγανές, ανωτάτου ποιότητας γαρίδες Cambero Rosso με φράουλες, macadamia και φοινόκιο και αναμφισβήτητα, τα άξια ειδικής βράβευσης, τάκος με ιβηρικό χοιρινό, umami mayo και ασιατική σαλάτα.
Το sushi roll με χέλι, γαρίδες, αβοκάντο, αγγούρι και wakame, ο σχαροψημένος αστακός ‘σε δύο παρασκευές’, με ραβιόλι αστακού, μπρόκολο, dashi και beurre blanc και το βοδινό Kagoshima με ραγού από ασιατικά μανιτάρια, είναι πιάτα που για εμένα προσωπικά, αξίζει να λοξοδρομήσεις για να τα δοκιμάσεις.
Σήμα κατατεθέν ολάκερης της περιοχής, κρατά γερά τα ηνία στον χώρο της εστίασης από το 1979, αλλά και βάζει πολύ ψηλά τον γαστρονομικό πήχη με
Το πεντάστερο NissiBlu Beach Resort, συνεχίζει ακάθεκτο να γράφει χρυσές γαστρονομικές σελίδες στην Ελεύθερη Επαρχία Αμμοχώστου και όχι μόνο, φιλοξενώντας αυτή τη φορά, τον βραβευμένο
Στη γεμάτη ζωή, χαμόγελα και ευτυχισμένους ανθρώπους Μπέμπα, τα γαστρονομικά δρώμενα έχουν πάντοτε – και εννοώ καθημερινά – κάτι το διαφορετικό. Είναι, από τη μία,
Ο barista trainer του Dimello Cyprus, Χρήστος Δαράκης, μας αποκαλύπτει όλα τα μυστικά για έναν απολαυστικό freddo espresso — το πιο ελληνικό ρόφημα του καλοκαιριού!
Με ιστορία που ξεπερνά τον έναν αιώνα, το New Helvetia Hotel στις Πλάτρες αποτελεί σημείο αναφοράς για την κυπριακή φιλοξενία. Συνδυάζοντας την παράδοση με την