Fusion όνομα και πράμα, ατμόσφαιρα μοναδική με συντελεστές την αφ΄ υψηλού θέα της θάλασσας και των εξωτικών κήπων του ξενοδοχείου και εξυπηρέτηση, πέντε αστέρων. Η κουζίνα του, μοναδική και ιδιαίτερη, παντρεύει γευστικά τη Δύση με την Ανατολή, προτείνοντας μοιρασιάρικα πιάτα για όλους τους ουρανίσκους.
Εμείς δοκιμάσαμε πολλά από τα γαστρονομικά του πιάτα και σου προτείνουμε οπωσδήποτε το ταρτάρ κυανόπτερου τόνου με ντρέσινγκ yuzu και παστό κρόκο αυγού, την απίστευτα δροσερή σαλάτα με τραγανές, ανωτάτου ποιότητας γαρίδες Cambero Rosso με φράουλες, macadamia και φοινόκιο και αναμφισβήτητα, τα άξια ειδικής βράβευσης, τάκος με ιβηρικό χοιρινό, umami mayo και ασιατική σαλάτα.
Το sushi roll με χέλι, γαρίδες, αβοκάντο, αγγούρι και wakame, ο σχαροψημένος αστακός ‘σε δύο παρασκευές’, με ραβιόλι αστακού, μπρόκολο, dashi και beurre blanc και το βοδινό Kagoshima με ραγού από ασιατικά μανιτάρια, είναι πιάτα που για εμένα προσωπικά, αξίζει να λοξοδρομήσεις για να τα δοκιμάσεις.
Τη Κυριακή 13 Οκτωβρίου, θα έχουμε γι’ ακόμα μια φορά την ευκαιρία να ζήσουμε μία πολύ ιδιαίτερη εμπειρία στην καρδιά της Λεμεσού στο πλαίσιο της
Έρωτας, φυσικά και η διαδρομή για να φτάσεις από την είσοδο του εμβληματικού ξενοδοχείου, μέχρι και τον γαστρονομικό σου προορισμό. Μονοπάτια, κρυμμένα κυριολεκτικά μέσα στο
Ωραία που ‘ναι η Κυριακή, άμα βάλεις όμως στο πρόγραμμά σου κάτι το διαφορετικό ή κάτι το οικείο που σε κάνει εσένα κι όσους αγαπάς,
Καλό χοιρινό κρέας, κόκκινο κρασί, Κουμανδαρία και ξηρός κόλιανδρος, οι βασικοί συντελεστές του βραβευμένου σεφ Σάββα Σάββα, που θα μας μάθει σήμερα να φτιάχνουμε τα
Η οδός Στασικράτους στη Λευκωσία, έχει να παινεύεται και για το Νοερά της. Κι αν με ρωτάς να σου πω περί τίνος πρόκειται, έχω να