
Fusion όνομα και πράμα, ατμόσφαιρα μοναδική με συντελεστές την αφ΄ υψηλού θέα της θάλασσας και των εξωτικών κήπων του ξενοδοχείου και εξυπηρέτηση, πέντε αστέρων. Η κουζίνα του, μοναδική και ιδιαίτερη, παντρεύει γευστικά τη Δύση με την Ανατολή, προτείνοντας μοιρασιάρικα πιάτα για όλους τους ουρανίσκους.
Εμείς δοκιμάσαμε πολλά από τα γαστρονομικά του πιάτα και σου προτείνουμε οπωσδήποτε το ταρτάρ κυανόπτερου τόνου με ντρέσινγκ yuzu και παστό κρόκο αυγού, την απίστευτα δροσερή σαλάτα με τραγανές, ανωτάτου ποιότητας γαρίδες Cambero Rosso με φράουλες, macadamia και φοινόκιο και αναμφισβήτητα, τα άξια ειδικής βράβευσης, τάκος με ιβηρικό χοιρινό, umami mayo και ασιατική σαλάτα.
Το sushi roll με χέλι, γαρίδες, αβοκάντο, αγγούρι και wakame, ο σχαροψημένος αστακός ‘σε δύο παρασκευές’, με ραβιόλι αστακού, μπρόκολο, dashi και beurre blanc και το βοδινό Kagoshima με ραγού από ασιατικά μανιτάρια, είναι πιάτα που για εμένα προσωπικά, αξίζει να λοξοδρομήσεις για να τα δοκιμάσεις.
Προς την κυρία, τον κύριο και την παρέα που κατά περιόδους δημοσιεύουν σχόλια στα ΜΜΕ για τις τιμές του εστιατορίου μου, με βασικά ρήματα “εσφάξαν
Η σούπερ σταρ Δέσποινα Βανδή έρχεται στο νησί μας την ερχόμενη Τετάρτη, 30 Απριλίου και επιφυλάσσει για έσενα που την αγαπάς χρόνια πολλά, μουσικές, νέες
Σε νέα εποχή βαίνει το πολυαγαπημένο πρωτευουσιάνικο εστιατόριο Esobga Terrace, με δραστικότερη αλλαγή την ανάληψη των ηνίων της κουζίνας από την πολυτάλαντη και ευρηματική σεφ
O Nick Andrew μιλά με τη Chef de cuisine & Patissier, Εύη Ιωάννου Χιώτη, με την ευκαιρία της πρωτοβουλίας της να βάλει το νησί μας
Συγγνώμη δηλαδή! Αντέξαμε πέρυσι το καλοκαίρι μέσα στις κουζίνες σου με 40 βαθμούς κελσίου. Σου είπαμε όλοι οι σεφ και οι βοηθοί κύριε ιδιοκτήτη ότι