Οι πολυαναμενόμενες συναυλίες των “The Italian Tenors”, πλησιάζουν

Οι “The Italian Tenors” είναι ένα κλασικό crossover φωνητικό τρίο που αποτελείται από τους Evans Tonon, Luca Sala και Sabino Gaita. Στο ρεπερτόριό τους, έχουν σχεδιάσει μια γραμμή ανάμεσα στην κλασική μουσική, τη δημοφιλή ιταλική μουσική και διεθνή ακούσματα.

Οι τρεις μουσικοί έχουν ερμηνεύσει επαγγελματικά στην όπερα επί χρόνια και είναι λοιπόν ακόμα πιο συναρπαστικό για αυτούς το γεγονός ότι μπορούν να συνδυάσουν τη μουσική κληρονομιά της κλασικής μουσικής, με το πάθος τους για τα mainstream ακούσματα της εποχής.

Είναι πραγματικά απίστευτο πώς επαναδιαμορφώνουν γνωστά ιταλικά και διεθνή ποπ τραγούδια με τις κλασικά εκπαιδευμένες φωνές τους και μέσα από τις δικές τους πρωτότυπες διασκευές. 

Προσφέρουν ένα πολυποικίλο πρόγραμμα, από τους κλασικούς ήχους του Έννιο Μορρικόνε μέχρι τους ποπ ρυθμούς της Γκλόρια και της Μάμα Μαρία, από το ρομαντικό Caruso του Λούτσιο Ντάλλα και το Time To Say Goodbye του Αντρέα Μποτσέλι, μέχρι τον Λέοναρντ Κοέν και γνωστές οπερατικές άριες από τον Βέρντι ή τον Πουτσίνι.

Παραστάσεις:
Πέμπτη, 31.8.23 στις 21.00 – ΣΚΑΛΙ ΑΓΛΑΝΤΖΙΑΣ
Σάββατο, 2.9.23 στις 21.00 – ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΚΟΥΡΙΟΥ

Για περισσότερες πληροφορίες:
https://www.soldoutticketbox.com//the-italian-tenors-2023/easyconsole.cfm
Πληροφορίες κειμένου: Soldoutticket

Τελευταία Νέα

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Δεν έπρεπε, εγώ ως καταναλωτής να γνώριζα σε τι αντιστοιχούν τα €26 του πιάτου…αν ήξερα ότι αντιστοιχούν στη μικροσκοπική μερίδα των 125 γραμμαρίων πρωτεΐνης δε θα παράγγελνα το πιάτο

Απλά επικοινωνώ μαζί σας για να θέσω ένα θέμα που νομίζω πρέπει να τύχει νομοθετικής ρύθμισης, το οποίο αφορά τα εστιατόρια. Οτιδήποτε φαγώσιμο αγοράζουμε από