Ένα τεράστιο αεροδρόμιο κτίζεται στην Πολώνια για να γίνει ο νέος παγόσμιος κόμβος

Ένα νέο αεροδρόμιο θα ξεκινήσει να κατασκευάζεται, στη Βαρσοβία, στο αεροδρόμιο “Αλληλεγγύη” που αναμένεται να αποτελέσει τον νέο παγκόσμιο κόμβο, ιδίως για υπερατλαντικές πτήσεις.

Ένα αεροδρόμιο τεραστίων διαστάσεων που αναμένεται να παραδοθεί το 2028, για να ανταγωνιστεί τα αντίστοιχα αεροδρόμια του Ντουμπάι και του Χίθροου, που ως γνωστό έχουν πάρει την ταυτότητα αεροδρομίων για ενδιάμεσο σταθμό.

Το νέο αεροδρόμιο θα ανεγερθεί 40Km από τη Βαρσοβία και το αρχικό κόστος του έχει υπολογίστει στα 9 δις, ενώ στην πλήρη του ανάπτυξη θα αγγίξει τα 30 δις. Θα έχει επίσης δικό του σιδηροδρομικό σταθμό, ενώ μέχρι το 2035 αναμένεται να μπορεί να φιλοξενεί 40 εκατομμύρια επιβάτες τον χρόνο.

Φωτογραφία: CPK/Foster + Partners

Τελευταία Νέα

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Δεν έπρεπε, εγώ ως καταναλωτής να γνώριζα σε τι αντιστοιχούν τα €26 του πιάτου…αν ήξερα ότι αντιστοιχούν στη μικροσκοπική μερίδα των 125 γραμμαρίων πρωτεΐνης δε θα παράγγελνα το πιάτο

Απλά επικοινωνώ μαζί σας για να θέσω ένα θέμα που νομίζω πρέπει να τύχει νομοθετικής ρύθμισης, το οποίο αφορά τα εστιατόρια. Οτιδήποτε φαγώσιμο αγοράζουμε από