Η ομάδα της Fine & Dine, στο πρώτο παγκοσμίως, Zara Caffe στο Dubai

Να το ξέρεις αυτό. Πολλά πράγματα, πρώτα γίνονται στο Dubai και μετά παίρνουν τον δρόμο για άλλού. Ένα εξ’ αυτών το πρώτο παγκοσμίως Zara Caffe στο εντυπωσιακό, πλήρως ανακαινισμένο Zara Collective στο The  Mall of Emirates.

Μην αναμένεις να δεις κάτι το μεγάλο, σε αντίθεση με ότι συμβαίνει στην πόλη που τα πάντα είναι πολυτελή και ΧΧΧΧΧL, αλλά ένα μικρό και χαριτωμένο, minimal cafe, που πριν μπεις θα σου τρυπήσει τη μύτη το χαρμάνι του αυστριακού καφέ Bieder & Maier Vienna Coffe.

Τα γλυκά βρίσκονται, ως έργα τέχνης σε μια μακρόστενη, επιτοίχια προθήκη, για να τα θαυμάσεις πρώτα και μετά να τα λιγουρευτείς.

Εμείς στην πρώτη μας επίσκεψη, έχουμε να σου πούμε τα καλύτερα για τον προικισμένο με αρώματα μαύρης σοκολάτας και μούρων, espresso τους, αλλά και για το θεικό Caramel Vanilla and Pecan Nut γλυκό τους.

Μαγικό στο στόμα, πλούσιο σε εντάσεις και υφές και το Chocolate Adventure, το Cherry Morello και το Cheesecake Riviera.

Zara Collective
The Mall of Emirates
Dubai 

Τελευταία Νέα

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Δεν έπρεπε, εγώ ως καταναλωτής να γνώριζα σε τι αντιστοιχούν τα €26 του πιάτου…αν ήξερα ότι αντιστοιχούν στη μικροσκοπική μερίδα των 125 γραμμαρίων πρωτεΐνης δε θα παράγγελνα το πιάτο

Απλά επικοινωνώ μαζί σας για να θέσω ένα θέμα που νομίζω πρέπει να τύχει νομοθετικής ρύθμισης, το οποίο αφορά τα εστιατόρια. Οτιδήποτε φαγώσιμο αγοράζουμε από