![](https://fineanddine.com.cy/wp-content/uploads/2024/07/Νίκος-Πορτοκάλογλου-copy-300x142.jpg)
Οι κριτές δοκίμασαν εκατοντάδες αποστάγματα στον ετήσιο διαγωνισμό ανάδειξης των καλύτερων οίνων και αποσταγμάτων International Wine and Spirits Competition στο Λονδίνο και αποφάνθησαν ότι η καλύτερη βότκα στον κόσμο είναι η Prosperous.
Ένα μη αναμενόμενο αποτέλεσμα αν κρίνει κανείς τις επενδύσεις που γίνονται σε όλα τα επίπεδα στους κολοσσούς, παραγωγούς βότκας, των οποίων βλέπουμε τα αποστάγματά τους να λάμπουν διά της παρουσίας τους στα καλύτερα μπαρ του κόσμου.
Ποιο αξιοσημείωτη η βαθμολογία που έχει πάρει η Prosperous βότκα από τους πολύπειρους γευσιγνώστες, η οποία κτύπησε το 99 από τα 100. Πληροφοριακά η εν λόγω βότκα παράγεται από το αποστακτήριο Kriol, το οποίο έχει ως έδρα το νησιώτικο κράτος Cabo Verde (Πράσινο Ακρωτήρι) το οποίο βρίσκεται μόλις 350 χιλιόμετρα από τις ακτές της Δυτικής Αφρικής.
Ο Νίκος Πορτοκάλογλου, κατεβαίνει ξανά στο νησί μας σε λίγες μέρες για να μας τραγουδήσει τις μεγαλύτερές του επιτυχίες. Στο ρεπερτόριό του και με ιδιαίτερη
Δεκαπέντε χρόνια συνεχούς παρουσίας στα γαστρονομικά δρώμενα του τόπου, γιορτάζει η ταβέρνα Παλιομούχταρος και το πανηγυρίζει δεόντως. Την Τετάρτη 7 Αυγούστου ο σεφ της βραβευμένης
Τρέχουμε όλοι να πάμε δεξιά κι αριστερά διακοπές εκτός Κύπρου – και καλά κάνουμε δηλαδή- και ερχόμενοι πίσω, πολλοί πυροβολούμε τον τόπο μας, ότι τάχα
Η καλοκαιρινή παραγωγή του ΘΟΚ «Φοίνισσες» του Ευριπίδη, σε σκηνοθεσία Μαγδαλένας Ζήρα συνεχίζει με μεγάλη επιτυχία την περιοδεία της με τρεις τελευταίους σταθμούς, την Πάφο
Φρεσκο-αλιευμένο κυπριακό τονάκι και καρπούζι, ντόπιο και ζουμερό, σε μια συνταγή που θα κάνει θραύση. Απλά ακολούθησε τις οδηγίες της chef de partie του εστιατορίου