Τέρμα άραγε στα ατομικά σαμπουάν και όχι μόνο στα ξενοδοχεία;

Μέχρι το 2030 οι Βρυξέλλες έχουν στοχεύσει, όλες οι συσκευασίες στην ΕΕ να είναι ανακυκλώσιμες. Πολλά τα μέτρα που προτάθηκαν στην τελευταία διαβούλευση, τα οποία χρειάζονται όμως τη βούλα από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο για να επικυρωθούν.

Άρα μιλάμε πλέον για νομοθεσίες που θα προωθούν πιο επιτακτική πλέον την ανακύκλωση, την επαναχρησιμοποίηση, τις πιο βιώσιμες συσκευασίες και τη μείωση των αποβλήτων. Στο στόχαστρο έχουν μπει και οι ατομικές συσκευασίες σαμπουάν, κρέμας και όχι μόνο που παρέχονται στους θαμώνες πολλών ξενοδοχείων. 

Η εν λόγω νομοθεσία, έχει ήδη θορυβήσει παραγωγούς, προμηθευτές και ξενοδόχους, οι οποίοι ήδη επεξεργάζονται εναλλακτικά plan B, με επικρατέστερο αυτό της μεγάλης συσκευασίας σαμπουάν, σαπουνιού και κρέμας που ήδη συναντούμε σε πολλά ξενοδοχειακά καταλύματα. 

Τελευταία Νέα

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

HR: Έχεις ξαναδουλέψει σε εστιατόρια; Σ: Όχι, αλλά δεν είναι δουλειά νομίζω που θέλει εμπειρία. Το μόνο που σίγουρα δε θα ήθελα είναι να κρατώ δίσκο με ποτήρια…

Είμαι σίγουρη ότι παρόμοιες συνεντεύξεις για πρόσληψη σε εστιατόριο, γίνονται καθημερινά. Όμως θα παρακαλούσα αν έχετε την καλοσύνη να αναρτήσετε ένα απόσπασμα της προσωπικής συνέντευξης