![](https://fineanddine.com.cy/wp-content/uploads/2024/07/Νίκος-Πορτοκάλογλου-copy-300x142.jpg)
Μέχρι το 2030 οι Βρυξέλλες έχουν στοχεύσει, όλες οι συσκευασίες στην ΕΕ να είναι ανακυκλώσιμες. Πολλά τα μέτρα που προτάθηκαν στην τελευταία διαβούλευση, τα οποία χρειάζονται όμως τη βούλα από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο για να επικυρωθούν.
Άρα μιλάμε πλέον για νομοθεσίες που θα προωθούν πιο επιτακτική πλέον την ανακύκλωση, την επαναχρησιμοποίηση, τις πιο βιώσιμες συσκευασίες και τη μείωση των αποβλήτων. Στο στόχαστρο έχουν μπει και οι ατομικές συσκευασίες σαμπουάν, κρέμας και όχι μόνο που παρέχονται στους θαμώνες πολλών ξενοδοχείων.
Η εν λόγω νομοθεσία, έχει ήδη θορυβήσει παραγωγούς, προμηθευτές και ξενοδόχους, οι οποίοι ήδη επεξεργάζονται εναλλακτικά plan B, με επικρατέστερο αυτό της μεγάλης συσκευασίας σαμπουάν, σαπουνιού και κρέμας που ήδη συναντούμε σε πολλά ξενοδοχειακά καταλύματα.
Ο Νίκος Πορτοκάλογλου, κατεβαίνει ξανά στο νησί μας σε λίγες μέρες για να μας τραγουδήσει τις μεγαλύτερές του επιτυχίες. Στο ρεπερτόριό του και με ιδιαίτερη
Δεκαπέντε χρόνια συνεχούς παρουσίας στα γαστρονομικά δρώμενα του τόπου, γιορτάζει η ταβέρνα Παλιομούχταρος και το πανηγυρίζει δεόντως. Την Τετάρτη 7 Αυγούστου ο σεφ της βραβευμένης
Τρέχουμε όλοι να πάμε δεξιά κι αριστερά διακοπές εκτός Κύπρου – και καλά κάνουμε δηλαδή- και ερχόμενοι πίσω, πολλοί πυροβολούμε τον τόπο μας, ότι τάχα
Η καλοκαιρινή παραγωγή του ΘΟΚ «Φοίνισσες» του Ευριπίδη, σε σκηνοθεσία Μαγδαλένας Ζήρα συνεχίζει με μεγάλη επιτυχία την περιοδεία της με τρεις τελευταίους σταθμούς, την Πάφο
Φρεσκο-αλιευμένο κυπριακό τονάκι και καρπούζι, ντόπιο και ζουμερό, σε μια συνταγή που θα κάνει θραύση. Απλά ακολούθησε τις οδηγίες της chef de partie του εστιατορίου