Το αγαπημένο σου Pinolo, σε περιμένει πλέον με all day διάθεση

Η παράκληση των πιστών του θαμώνων έγινε δεκτή και εντός των ημερών το upgraded ιταλικό εστιατόριο της πόλης θα ανοίγει για εσένα και την παρέα σου από το πρωί.  Ο executive chef Ηλίας Αριστοτέλους και η ομάδα του, θα ανεβάσουν ακόμη περισσότερο τον ήδη υψηλό πήχη, ετοιμάζοντας για εσένα 100% χειροποίητες πίτες, σάντουιτς με ξυλοφουρνιστή φοκάτσια και πλατεράκια αλμυρών.
Κάθε καλό brunch, έχει και τα πιάτα αυγών του και εδώ από ότι μάθαμε μάς περιμένουν εκπλήξεις που θα σαγηνεύσουν ολονών τον ουρανίσκο. Καφέδες να θέλει η αφεντιά σου, για αυτό η κάρτα του Pinolo θα εμπλουτιστεί πλουσιοπάροχα με ζεστές και κρύες καφεδημιουργίες με χαρμάνι εκλεκτής επίγευσης. Smoothies και cocktails στο δυναμικό του μενού, που θα τα απολαμβάνεις πρωί και απόγευμα στη δροσερή του βεράντα μαζί με τα signature γλυκά του.
Ένα δε εξ αυτών θα βγαίνει μέσα από τον ξυλόφουρνο και αναμένεται να γίνει talk of the town. Οι δημιουργικές οσπριάδες με φρεσκότατο ψάρι, τα πιάτα θαλασσινών και το signature italian burger του Ηλία Αριστοτέλους και της ομάδας του, είναι μόνο ορισμένα από τα νέα πιάτα που θα δούμε σε λίγες μέρες στην εδεσματολογική κάρτα.  Αναμένουμε αγωνιωδώς. 
 
 
 
 

Τελευταία Νέα

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts