Το μετρό της Θεσσαλονίκης, είναι στο παρά πέντε. Επισκέψιμος ο σταθμός της Αγίας Σοφίας. (Video)

Επιτέλους, μετά από πολλά χρόνια φαγούρας, το μετρό της Θεσσαλονίκης, άρχισε να μυρίζει “εγκαίνια”. Συγκεκριμένα, χθες Σάββατο και σήμερα Κυριακή, ο σταθμός Αγίας Σοφίας ήταν και είναι επισκέψιμος, καθότι η ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε. συμμετέχει στο φετινό «OPEN HOUSE THESSALONIKI 2023».

Αν είσαι εκεί, κατέβα στον πραγματικά εντυπωσιακό σταθμό και πάρε μια εικόνα της όλης λειτουργικότητας και δες από κοντά τους δυο υπερσύγχρονους συρμούς που θα είναι σταθμευμένοι στην αποβάθρα.

Όσο αφορά στο καίριο ερώτημα για το πότε θα είναι έτοιμο το έργο, η τελευταία πληροφόρηση που δόθηκε από την ηγεσία του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, είναι ότι η πόλη θα έχει σε λειτουργία το μετρό, στο δεύτερο εξάμηνο του 2024.

Τελευταία Νέα

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Δεν έπρεπε, εγώ ως καταναλωτής να γνώριζα σε τι αντιστοιχούν τα €26 του πιάτου…αν ήξερα ότι αντιστοιχούν στη μικροσκοπική μερίδα των 125 γραμμαρίων πρωτεΐνης δε θα παράγγελνα το πιάτο

Απλά επικοινωνώ μαζί σας για να θέσω ένα θέμα που νομίζω πρέπει να τύχει νομοθετικής ρύθμισης, το οποίο αφορά τα εστιατόρια. Οτιδήποτε φαγώσιμο αγοράζουμε από