Τρεις ελληνικοί καφέδες στους top 10 παγκοσμίως

Το ότι το φλιτζάνι ή το ποτήρι του καφέ, είναι η προέκταση του χεριού μας, το ξέρουμε εδώ και καιρό. Το ότι όμως οι ελληνικοί καφέδες έχουν ψηφιστεί από τους απανταχού λάτρεις του καφέ, σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης, ανάμεσα στους καλύτερους, τώρα το μαθαίνουμε.

Η Taste Atlas, που μας έχει καλομάθει με τις στατιστικές τις έρευνες, κυρίως για φαγητό, διεξήγαγε αυτή τη φορά έρευνα για τους αγαπημένους καφέδες του κοινού. Την πρώτη θέση κατέλαβε ο κουβανέζικος εσπρέσο – Cafe Cubano, ενώ την τέταρτη θέση πήρε ο ελληνικός Freddo Cappuccino.

Ελλάδα και στην 5η θέση με τον Freddo Espresso, με το κλασικό πλέον θεσσαλονικιό Frappe, να καταλαμβάνει την 8η θέση του πιο αγαπητού καφέ στον κόσμο.

Photos by taste atlas

Τελευταία Νέα

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Δεν έπρεπε, εγώ ως καταναλωτής να γνώριζα σε τι αντιστοιχούν τα €26 του πιάτου…αν ήξερα ότι αντιστοιχούν στη μικροσκοπική μερίδα των 125 γραμμαρίων πρωτεΐνης δε θα παράγγελνα το πιάτο

Απλά επικοινωνώ μαζί σας για να θέσω ένα θέμα που νομίζω πρέπει να τύχει νομοθετικής ρύθμισης, το οποίο αφορά τα εστιατόρια. Οτιδήποτε φαγώσιμο αγοράζουμε από